Libnet.ro
UNICEF

01:05

Muzeul Valcov: peste 100 de tablouri ascunse de fostul ministru in dulapuri si pe sub paturi. Critic de arta: A fost un prost investitor

Adevărul Adevărul,
Muzeul Valcov: peste 100 de tablouri ascunse de fostul ministru in dulapuri si pe sub paturi. Critic de arta: A fost un prost investitor

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ar fi detinut peste 100 de tablouri de valoare. Asta au gasit procurorii anticoruptie in urma perchezitiilor efectuate la patru persoane de incredere ale parlamentarului. Operele de arta erau ascunse in dulapuri si pe sub paturi. Majoritatea celor mai scumpe lucrari achizitionate de Valcov se situeaza in jurul unui pret de cateva mii de euro. continuă pe Adevărul

Muzeul Valcov: peste 100 de tablouri ascunse de fostul ministru in dulapuri si pe sub paturi. Critic de arta: Lucrarile nu fac o colectie

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ar fi detinut peste 100 de tablouri de valoare. Asta au gasit procurorii anticoruptie in urma perchezitiilor efectuate la patru persoane de incredere ale parlamentarului. Operele de arta erau ascunse in dulapuri si pe sub paturi. Majoritatea celor mai scumpe lucrari achizitionate de Valcov se situeaza in jurul unui pret de cateva mii de euro.

Muzeul Valcov. Procurorii au gasit peste 100 de tablouri ascunse de fostul ministru de Finante in dulapuri si pe sub paturi

Fostul ministru al Finantelor ar fi detinut peste 100 de tablouri de mare valoare. Asta au gasit procurorii anticoruptie in urma peschezitiilor efectuate la patru persoane de incredere al parlamentarului. Operele de arta erau ascunse in dulaputi si pe sub paturi.

Ce au gasit procurorii iN PERETII casei lui Darius Valcov: Au o mare valoare. Fostul ministru este acum la DNA

UPDATE: Procurorii au gasit la perchezitiile de ieri peste 90 de tablouri care i-ar apartine lui Darius Valcov, ascunse in pereti falsi ai caselor unor prieteni sau rude. Tablourile valoreaza intre 80 de mii.

Dezvaluiri despre comoara lui Valcov. Surse: Fostul ministru detinea peste 100 de tablouri. Acesta a ajuns la DNA (VIDEO)

UPDATE 11:08 Darius Valcov s-a prezentat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Averea fostului ministru de finante, Darius Valcov, este una considerabila. Potrivit unor surse, Valcov detinea peste 100 de.

Muzeul Valcov: Procuroii DNA, in cimitir dupa comoara fostului ministru al Finantelor

Averea fostului ministru al Finantelor, Darius Valcov, aflat in arest la domiciuliu, este impresionanta. Acestea detinea peste 100 de tablouri semnate Toniza, Picasso, Renoir sau Grigorescu. in seiful acestuia au.

Dezvaluiri despre comoara lui Valcov. Surse: Fostul ministru detinea peste 100 de tablouri. Acesta a ajuns la DNA

UPDATE 11:08 Darius Valcov s-a prezentat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Averea fostului ministru de finante, Darius Valcov, este una considerabila. Potrivit unor surse, Valcov detinea oeste 100 de.

Bomba in dosarul lui Valcov: 94 de tablouri celebre, de Picasso, Renoir, Tonitza si Grigorescu, descoperite la perchezitii

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descoperit in urma unor perchezitii efectuate, joi, 94 de tablouri celebre pe care fostul ministru al Finantelor Darius Valcov le-ar fi ascuns.

Darius Valcov a fost retinut de procurori. Fostul ministru a iesit incatusat din sediul DNA

UPDATE - Fostul ministru Darius Valcov a iesit incatusat din sediul DNA si a fost dus in arestul central. UPDATE - Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut, miercuri dupa-amiaza, de.

Darius Valcov a fost retinut. Fostul ministru a iesit incatusat din sediul DNA

UPDATE - Fostul ministru Darius Valcov a iesit incatusat din sediul DNA si a fost dus in arestul central. UPDATE - Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut, miercuri dupa-amiaza, de.

UPDATE: Darius Valcov afla joi daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Fostul ministru nu a recunoscut acuzatiile

04: Fostul ministru al Finantelor nu a recunoscut acuzatiile care i se aduc a precizat avocata politicianului. Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Valcov.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )