Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nadal, victorie dramatica la Australian Open: Avem sferturile turneului atat la baieti, cat si la fete

Adevărul Adevărul,
Nadal, victorie dramatica la Australian Open: Avem sferturile turneului atat la baieti, cat si la fete

Rafael Nadal 1 ATP) ramane in cursa pentru a castiga Australian Open pentru a doua oara in cariera, dupa triumful din 2009. continuă pe Adevărul

Rafael Nadal pierde primul set la Australian Open

Liderul mondial Rafael Nadal s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Australian Open dupa un test complicat impotria australianului Nick Kyrgios.

Australian Open: Rafael Nadal a completat tabloul sferturilor - Victorie cu Nick Kyrgios

Cel mai asteptat duel din optimile de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open nu a dezamagit: Nadal si Kyrgios au oferit un meci electrizant, cu multe pasaje spectaculoase si cu o intriga speciala. Rafa a fost jucatorul mai inspirat si cu nervii mai tari, victoria conturandu-se in patru seturi: 6-3, 3-6, 7-66), 7-64).

Barty, prima jucatoare calificata in optimi la Australian Open, dupa o victorie autoritara

Ashleigh Barty este prima jucatoare calificata in optimi la editia 2020 a turneului de la Australian Open, dupa 6-3, 6-2 in fata Elenei Rybakina Kazahstan, cap de serie 29).

Australian Open: Anastasia Pavlyuchenkova, in sferturi dupa un meci de mare lupta cu Angelique Kerber

Anastasia Pavlyuchenkova 30 WTA) este ultima jucatoare calificata in sferturile turneului de la Australian Open. Rusoaica de 28 de ani a invins-o dupa o lupta crancena pe Angelique Kerber 18 WTA), campioana editiei din 2016 a Grand Slam-ului de la Melbourne, scor 6-75), 7-64), 6-2.

Kvitova, prima sfertfinalista la Australian Open. Revenire apasata in fata unei rivale care nu si-a stapanit nervii

Petra Kvitova a devenit, duminica dimineata, prima jucatoare calificata in sferturile editiei 2020 a turneului de la Australian Open. Reprezentanta Cehiei a revenit dupa un start lent, jucand din ce in ce mai agresiv, dar imbunatatindu-si in egala masura si precizia loviturilor, pentru a o invinge pe Maria Sakkari, cap de serie 22 la Melbourne, scor 6-74), 6-3, 6-2.

Australian Open: Rafael Nadal, calificare fara emotii in optimi Ce il asteapta pe iberic in turul urmator

Rafael Nadal n-a avut nicio problema in fata compatriotului sau Pablo Carreno-Busta 6-1, 6-2, 6-4) si s-a calificat, dupa un meci de o ora si 40 de minute, in optimile de la Australian Open.

Cum a fost surprinsa Simona Halep alaturi de iubit, inainte de meciul din sferturile de la Australian Open FOTO

Simona e foate bine, se antrenaza, si-a consolidat increderea dupa meciul jucat ieri cu Putintseva. Va juca impotriva lui Mertens acum, ele s-au mai intalnit inainte de cateva ori, dar ea are incredere, se simte bine, este pregatita. Cum a fost surprinsa Simona Halep alaturi de iubit, inainte de meciul din sferturile de la Australian .

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Australian Open: Nick Kyrgios, in optimi dupa o lupta crancena cu Karen Khachanov - Favoritii merg mai departe (Rezultatele zilei)

Nick Kyrgios este ultimul jucator calificat in optimile de la Australian Open, dupa ce a trecut de Karen Khachanov in urma unei confruntari foarte echilibrate. Australianul a ratat cate o minge de meci in seturile trei si patru, a salvat una in tiebreak-ul setului decisiv pe serviciul rusului) si s-a impus cu 6-2, 7-67), 6),6-7, 7)6-7, 7-68) si il va intalni in runda urmatoare pe Rafael Nadal.

Victorie dupa 895 de zile a Muguruzei versus Top 5. Halep, supravietuitoarea jumatatii a doua de tablou la Australian Open

Simona Halep este singura jucatoare din Top 8 WTA care rezista inca in turneu pe jumatatea inferioara de tablou. Garbine Muguruza a obtinut, sambata, prima victorie in fata unei jucatoare din Top 5 WTA dupa aproape doi ani si jumatate, 6-1, 6-2 in fata Elinei Svitolina, calificandu-se totodata in optimi la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )