Libnet.ro
UNICEF

23:45

Australian Open: Anastasia Pavlyuchenkova, in sferturi dupa un meci de mare lupta cu Angelique Kerber

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Anastasia Pavlyuchenkova, in sferturi dupa un meci de mare lupta cu Angelique Kerber

Anastasia Pavlyuchenkova 30 WTA) este ultima jucatoare calificata in sferturile turneului de la Australian Open. Rusoaica de 28 de ani a invins-o dupa o lupta crancena pe Angelique Kerber 18 WTA), campioana editiei din 2016 a Grand Slam-ului de la Melbourne, scor 6-75), 7-64), 6-2. continuă pe Hotnews

Australian Open: Roger Federer, in sferturi dupa ce a pierdut primul set cu Marton Fucsovics

Primul set al partidei cu Marton Fucsovics a fost unul dificil pentru Roger Federer. Ungurul s-a impus cu 6-4, insa odata pornite motoarele, Fedex nu a scazut din turatie pana la final si a castigat urmatoarele trei seturi 6-1, 6-2, 6-2). Meciul a durat doua ore si 11 minute.

Australian Open: Nick Kyrgios, in optimi dupa o lupta crancena cu Karen Khachanov - Favoritii merg mai departe (Rezultatele zilei)

Nick Kyrgios este ultimul jucator calificat in optimile de la Australian Open, dupa ce a trecut de Karen Khachanov in urma unei confruntari foarte echilibrate. Australianul a ratat cate o minge de meci in seturile trei si patru, a salvat una in tiebreak-ul setului decisiv pe serviciul rusului) si s-a impus cu 6-2, 7-67), 6),6-7, 7)6-7, 7-68) si il va intalni in runda urmatoare pe Rafael Nadal.

Surprizele continua la Australian Open! Halep a scapat de cea mai tare adversara de pe jumatatea sa de tablou

Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova a reusit, sambata dimineata, cea mai mare surpriza de pe jumatatea a doua a tabloului feminin de la Australian Open, invingand-o in minimum de seturi, 7-64), 7-63), pe Karolina Pliskova cap de serie 2). Simona Halep scapa astfel de cea care, pe hartie, ar fi fost cea mai tare adversara de pe sectiunea sa de tablou, chiar inainte de a intra pe Rod Laver Arena pentru duelul sau din turul trei cu Putintseva.

Barty, aproape sa se impiedice in optimi la Australian Open. Duel cat o finala in sferturi pentru liderul mondial

Ashleigh Barty continua cursa pentru trofeu in Grand Slam-ul de casa, dupa un meci complicat cu Alison Riske cap de serie 18), castigat cu 6-3, 1-6, 6-4, duminica, in ultima optime de finala de pe jumatatea superioara a tabloului de simplu. Liderul mondial va avea insa o misiune dificila mai departe, urmand sa o infrunte pentru un loc in semifinale pe finalista editiei 2019, Petra Kvitova.

Roger Federer supravietuieste unui meci maraton si ajunge in optimi la Australian Open. Noi pagini de istorie scrise de elvetian

Meci de patru ore intre Roger Federer si John Millman, vineri, in inchiderea sesiunii de seara pe arena centrala Rod Laver de la Melbourne.

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa un meci mare

Continua cursa pentru Simona Halep spre un nou titlu de Mare Slem la care indraznim sa visam cu ochii deschisi dupa victoria obtinuta in optimi contra lui Elise Mertens din Belgia.

Sfertul Simonei Halep pierde inca o mare favorita, dupa cel mai rapid meci de la Australian Open! Vestea buna pentru romanca in ceea ce priveste semifinalele

Semifinalista la US Open, anul trecut, pe o suprafata similara, Belinda Bencic a parasit intrecerea de la Australian Open inca din turul 3, fiind invinsa fara net in cel mai scurt meci jucat in acest an la Melbourne. in plus, Donna Vekic a pierdut si ea, sambata, astfel incat, daca va reusi sa treaca in optimi de Bertens sau CiCi Bellis, Simona Halep va infrunta in sferturi o jucatoare din afara Top 30, avand un culoar ofertant spre semifinale.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Australian Open: Novak Djokovic, pentru a 11-a oara in sferturi Duel dificil in runda urmatoare pentru sarb

Novak Djokovic, campionul en-titre de la Australian Open, a reusit inca o partida la nivel inalt in fata argentinianului Diego Schwartzman cap de serie 14), a castigat cu 6-3, 6-4, 6-4, dupa doua ore si cinci minute de joc, si s-a calificat pentru a 11-a oara in sferturi.

Australian Open: Surprizele continua - Karolina Pliskova, invinsa in doua tiebreak-uri Alte doua favorite au fost eliminate

Karolina Pliskova Cehia, 2 WTA si favorita 2) a parasit inca din turul al treilea Australian Open, dupa ce a fost invinsa de Anastasia Pavlyunchenkova Rusia, 30 WTA, cap de serie 30).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )