Libnet.ro
UNICEF

14:00

Nadia Comaneci, mesaj in plina pandemie de coronavirus: Nu-ti dai seama cat de puternic esti pana in momentul in care singura ta optiune e sa fii puternic

Antena3 Antena3,
Nadia Comaneci, mesaj in plina pandemie de coronavirus: Nu-ti dai seama cat de puternic esti pana in momentul in care singura ta optiune e sa fii puternic

Nadia Comaneci s-a implicat in lupta contra coronavirusului si prin intermediul retelelor de socializare incearca sa ii faca pe oameni sa inteleaga ca cea mai buna varianta de a sta departe de virusul care a ingrozit intreaga planeta este sa ramana in case si sa respecte regulile de igiena. continuă pe Antena3

Cum pune Guvernul in pericol viata a milioane de bolnavi cronici, lasati sa stea la cozi la medici in plina pandemie de coronavirus: Renuntarea la cardul de sanatate, eliberarea de retete online si consultatiile la distanta zac in sertar

Medicii de familie le-ar putea trimite pacientilor retetele pe mail sau prin alte mijloace electronice, i-ar putea consulta prin telefon sau online, iar pacientii ar putea merge cu retetele la farmacie, fara sa mai stea la cozi la cabinetul medicului. Este o masura vitala in aceasta perioada pentru bolnavii cronici - care sufera de cancer, diabet, boli cardiovasculare, boli rare etc. si care sunt cei mai expusi la a dezvolta forme grave ale bolii in cazul infectiei cu coronavirus si la deces. Masura apare intr-un proiect care zace in transparenta pe site-ul CNAS si care s-a aflat pe agenda ultimei sedinte de Guvern, de saptamana trecuta, dar nu a fost aprobat, cu toata ca este cerut insistent de medici, de 3 saptamani.

Ce echipamente si materiale de protectie au primit spitalele din judetul Vaslui in plina pandemie de coronavirus

In ultimele zile, institutiile din judetul Vaslui care lupta in prima linie impotriva raspandirii noului tip de coronavirus, au fost dotate cu noi echipamente de protectie.

Cum descrie Grigor Dimitrov tenisul in plina pandemie de coronavirus: Un lucru microscopic

Tenisul este oprit cel putin pana in iunie din cauza pandemiei de coronavirus, dar sezonul de iarba pare sa fie tot mai mult in pericol. Aflat in aceasta perioada in California, Grigor Dimitrov 19 ATP) a vorbit despre situatia actuala si este de parere ca tenisul este un lucru microscopic in lume acum. Bulgarul considera ca ATP si WTA ar trebui sa discute cu toti jucatorii pentru a se lua o decizie cu privire la reluarea turneelor.

Cum incearca austriecii sa aduca in tara ingrijitoarele din Romania, in plina pandemie de coronavirus: Zbor special din Timisoara si ajutoare de stat de sute de euro

Aproape 300 de ingrijitoare din Romania si din Bulgaria sunt asteptate sa soseasca luni in Austria, in plina pandemie de coronavirus. in acest moment critic austriecii au mare nevoie de personal din afara.

Slujba religioasa la Galati in plina pandemie de coronavirus. Zeci de oameni au participat la eveniment Politia i-a amendat pe organizatori

Zeci de persoane au participat la o slujba religioasa organizata duminica, in caminul cultural din comuna Munteni, judetul Galati. Dupa ce intrunirea religioasa a aparut pe Facebook, politistii s-au autosesizat si i-au amendat pe organizator si pe cel care a realizat fotografiile, relateaza Mediafax.

Un director al unui spital de urgenta a fost rapit de pe strada in plina pandemie de coronavirus

Directorul unuia dintre spitalele de top din Haiti a fost rapit vineri in apropierea casei sale din capitala Port-au-Prince, pe cand se indrepta spre locul de munca. Haiti, care are o populatie de 11 milioane de locuitori, este cea mai saraca tara din emisfera vestica, potrivit unui raport al Bancii Mondiale.

Mesajul de incurajare transmis de Nadia Comaneci in contextul epidemiei de coronavirus VIDEO

Fosta sportiva Nadia Comaneci isi sfatuieste fanii sa se spele pe maini cat de des se poate, in contextul pandemiei de coronavirus, ea mentionand ca acum se cuncentreaza pentru un 20 perfect, si anume durata unei spalari corecte pe maini.

FOTO Cum a iesit Marian Godina in teren, in plina pandemie. Un mesaj foarte bun!

Marian Godina a iesit in teren, in plina pandemie de coronavirus. Acesta s-a echipat cu o masca de protectie pentru a-si face datoria, dar si cu arma din dotare, Marian Godina a pus imaginea pe contul sau de Instagram. FOTO Cum a iesit Marian Godina in teren, in plina pandemie Marian Godina a postat recent .

Controverse aprinse pe amanarea ratelor bancare, in plina pandemie

Ordonanta de Urgenta prin care a fost aprobata amanarea ratelor bancare pentru persoanele fizice si juridice a nascut controverse aprinse, in plina pandemie de coronavirus. Cei mai multi acuza faptul ca forma aprobata de Executiv difera foarte mult fata de ceea ce autoritatile anuntasera inainte.

FOTO Petrecere de pomina in Anglia, in plina pandemie. Politistii au fost absolut socati

Politistii au fost absolut socati, dupa ce au gasit 25 de adulti si copii participand la o petrecere in orasul britanic Derby, in plina pandemie, in pofida regulilor de distantare sociala, relateaza BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )