Libnet.ro
UNICEF

19:15

Octavian Bellu, dupa esecul echipei feminine de gimnastica: Daca se doreste neaparat un tap ispasitor, ma ofer eu

Hotnews Hotnews,
 Octavian Bellu, dupa esecul echipei feminine de gimnastica: Daca se doreste neaparat un tap ispasitor, ma ofer eu

Fostul antrenor al echipei feminine de gimnastica a Romaniei, Octavian Bellu, a declarat ca se astepta ca gimnastele sa rateze calificarea la Jocurile Olimpice si spune ca regreta ca s-a implicat timp de 4 luni in pregatirea lotului, relateaza agentia Mediafax. continuă pe Hotnews

Octavian Bellu, dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice a echipei feminine de gimnastica: Daca se doreste neaparat un tap ispasitor, ma ofer eu

Octavian Bellu, fostul antrenor al echipei feminine de gimnastica a Romaniei, a declarat preconiza ca gimnastele vor rata calificarea la Jocurile Olimpice si a marturisit ca regreta implicarea timp de 4 luni.

Octavian Bellu, dupa deznodamantul trist al lotului feminin de gimnastica: Sper sa se inteleaga ca nu se poate merge la o competitie de mare anvergura cu infiltratii, tratamente paleative si heirupism

Octavian Bellu se declara dezamagit de prestatia lotului feminin de gimnastica dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice de la Rio. Retras din activitate, fostul antrenor al lotului national de gimnastica.

Fostul antrenor Octavian Bellu se astepta ca gimnastele din Romania sa piarda calificarea la Olimpiada

Fostul antrenor al echipei de gimnastica a Romaniei, Octavian Bellu, a declarat luni ca se astepta ca gimnastele din Romania sa piarda calificarea la Olimpiada.

Explicatiile lui Octavian Bellu pentru falimentul gimnasticii romanesti: Nu mai merge cu heirupismul asta

Antrenorul Octavian Bellu a declarat, luni, ca el si Mariana Bitang au incercat sa ajute lotul feminin de gimnastica, dar nu prea au avut pe cine, deoarece sportivele s-au confruntat cu numeroase probleme de sanatate, iar aria de selectie a fost foarte mica.

Dupa esecul negocierilor de la Doha, Iranul cere producatorilor de titei sa continue negocierile de inghetare a livrarilor si explica refuzul de a participa

Dupa esecul negocierilor care au avut loc duminica la Doha, Iranul a cerut luni celorlalti producatori de petrol sa continue negocierile de inghetare a productiei pentru oprirea declinului preturilor, insa a intarit ca decizia sa de a nu participa la o astfel de masura este justificata.

Octavian Bellu, reactie dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice: O sa fie si mai rau

Fostul antrenor al echipei feminine de gimnastica a Romaniei, Octavian Bellu, a declarat pentru MEDIAFAX ca se astepta ca gimnastele sa rateze calificarea la Jocurile Olimpice si spune ca regreta ca s-a.

Reactii pe tema ratarii calificarii la Jocurile Olimpice a gimnastelor romance. Catalina Ponor: A fost o zi trista pentru noi. Octavian Bellu: Nu avem antrenori si sportivi motivati (VIDEO)

Reactie emotionanta a Catalinei Ponor dupa ce echipa feminina de gimnastica a ratat calificarea la Olimpiada pentru prima data, dupa aproape 50 de ani. Marea Campioana a dat de inteles ca acesta ar pu.

Alianta PSD si ALDE pentru primaria din Cluj. Cele doua partide il sustin pe Octavian Buzoianu, dupa retragerea Aureliei Cristea

Partidele PSD Cluj si ALDE s-au aliat in alegerea candidatului pentru primaria Cluj. Se pare ca cele doua grupari il vor sustine pe Octavian Buzoianu la primaria Cluj, dupa ce PSD a anulat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )