Libnet.ro
UNICEF

23:31

Naomi Osaka, reactie controversata dupa eliminarea de la Roland Garros. Declaratia ciudata a liderului WTA

Adevărul Adevărul,
Naomi Osaka, reactie controversata dupa eliminarea de la Roland Garros. Declaratia ciudata a liderului WTA

Nomi Osaka a oferit o replica neobisnuita dupa eliminarea din turul 3 de la Roland Garros, in urma esecului cu Katerina Siniakova. continuă pe Adevărul

VIDEO Diferenta mare de comportament intre Simona Halep si Serena Williams! Incident urat provocat de americanca, dupa eliminarea de la Roland Garros

Serena Williams a fost eliminata in turul al treilea al turneului de a Roland Garros, iar dupa meci a dat dovada de o lipsa totala de bun simt.

Fara sanse pentru Simona Halep! Se stie deja cine va fi lider mondial si dupa turneul de la Roland Garros

Simona Halep va juca azi in turul al treilea al turneului de la Roland Garros, dar nu are nicio sansa de a reveni pe primul loc in clasamentul WTA.

Roland Garros: Naomi Osaka, eliminata in turul al treilea de Katerina Siniakova

Parcursul lui Naomi Osaka la Roland Garros s-a oprit in turul al treilea. Dupa ce a reusit reveniri de senzatie in primele doua tururi cu Schmiedlova si Azarenka), liderul mondial a fost invins de cehoaica Katerina Siniakova 42 WTA), scor 6-4, 6-2. Meciul a durat o ora si 16 minute.

Naomi Osaka, eliminata in turul 3 la Roland Garros. Ce se intampla in clasamentul mondial

Lidera mondiala Naomi Osaka a parasit competitia de simplu de la Roland Garros eliminata in turul 3 de Katerina Siniakova.

Roland Garros (f): Serena Williams si Naomi Osaka au parasit competitia / Halep, Barty si Keys, in optimi

Ziua de sambata a fost una plina de surprize pe tabloul feminin de la Roland Garros. Serena Williams a fost eliminata de conationala sa Sofia Kenin 35 WTA), iar Naomi Osaka a pierdut in fata Katerinei Siniakova 42 WTA), Mai departe s-au calificat jucatoare precum Simona Halep, Ashleigh Barty si Madison Keys.

Suprizele continua la Roland Garros! Naomi Osaka, numarul 1 WTA, a fost eliminata. Doar 3 jucatoare din primele 10 mai sunt in competitie

Principala favorita la castigarea celui de al doilea Grand Slam al anului si numarul 1 WTA, Naomi Osaka, a fost eliminata astazi de Katerina Siniakova.

Surprizele continua la Roland Garros! Naomi Osaka, numarul 1 WTA, a fost eliminata. Doar 3 jucatoare din primele 10 mai sunt in competitie

Principala favorita la castigarea celui de al doilea Grand Slam al anului si numarul 1 WTA, Naomi Osaka, a fost eliminata astazi de Katerina Siniakova.

SOC la Roland Garros: Serena Williams e OUT! A fost spulberata de o jucatoare de 20 de ani! Simona Halep ramane fara adversare puternice (VIDEO)

Soc dupa soc la editia din acest an a turneului de la Roland Garros. Dupa eliminarea liderului WTA, nipona Naoki Osaka, si marea campiona Serena Williams paraseste competitia pariziana. Americanca 37 de.

Reactia Karolinei Pliskova dupa eliminarea prematura de la Roland Garros: Am facut prea multe greseli. Serviciul meu nu a mers deloc

Considerata una din marile favorite la castigarea trofeului, Karolina Plisokova 2 WTA) a fost eliminata pentru al doilea an consecutiv in turul trei de la Roland Garros. Cehoaica a incercat sa explice esecul cu Petra Martic scor 3-6, 3-6), precizand ca a gresit prea mult. in plus, cehoaica a fost tradata de serviciu, principala sa arma. Am facut prea multe greseli. Serviciul meu nu a mers deloc, a spus Pliskova.

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros (dupa 17:00)

Simona Halep a ajuns in a doua saptamana de la Roland Garros si are o sansa uriasa de a ajunge in fazele superioare. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )