Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tranzactie: Petroceltic International a vandut operatiunile din Romania catre GVC Investment

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tranzactie: Petroceltic International a vandut operatiunile din Romania catre GVC Investment

Compania petroliera Petroceltic International a vandut activele din Romania, prin intermediul carora detinea licente de operare pentru doua perimetre din Marea Neagra, catre compania GVC Investment. continuă pe Wall-Street Ro

Petroceltic, care exploraperimetrele Est-Cobalcescu si Muridava, si-a vandut operatiunile din Romania

Irlandezii de la Petroceltic International Plc au anuntat ca si-a vandut operatiunile din Romania catre GVC Investment BV, in conditiile in care compania iese din asocierile de explorare cu risc ridicat, informeaza Reuters.

Petroceltic si-a vandut operatiunile din tara noastra

Compania petroliera irlandeza Petroceltic International a anuntat marti vanzarea operatiunilor din tara noastra catre firma GVC Investment BV, valoarea tranzactiei nefiind data publicitatii, transmite Reuters.

Broadhurst Investments Limited a vandut terenul din Pallady catre IKEA

Broadhurst Investments Limited, fond de investitii administrat de Siminel Andrei, prin compania BIL Giulesti Proprietati, pe care o detine in proportie de peste 91%, a vandut terenul din Pallady 57 catre IKEA, o tranzactie de zeci de mil. euro.

Compania petroliera irlandeza Petroceltic International se retrage integral de pe piata din Romania

Compania petroliera irlandeza Petroceltic International a anuntat, marti, ca se retrage de pe piata romaneasca si va vinde operatiunile, care ii permiteau operarea a doua perimetre din Marea Neagra, catre.

Mircea Badea: Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat

Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat care sa limiteze abuzurile, a declarat Mircea Badea. Parlamentarul este reprezentantul unor cetateni care l-au votat si raspunde.

Compania Ikea va deschide al doilea magazin din Romania

IKEA a cumparat, vineri, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin din Romania. Magazinul va fi deschis tot in Bucuresti, in zona bulevardului Pallady din sectorul 3, a anuntat retailerul suedez de mobilier si decoratiuni.

Prima drona din Romania asigurata pentru daune pana la 1 milion euro

Compania de asigurari CertAsig a anuntat ca prima drona asigurata din tara noastra poate primi, pentru daune potentiale, pana la 1 milion de euro, dupa lansarea programului de asigurari pentru drone din Romania, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Orban, despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Veti duce Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania. Puneti in pericol democratia

Adoptarea proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari ar situa Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania si ar pune in pericol.

Nationala de baschet feminin, eliminata de la Europeanul din Romania si Ungaria

Nationala de baschet feminin a ratat calificarea in grupele principale ale Campionatului European din Romania si Ungaria. Tricolorele au inregistrat patru infrangeri consecutive in prima faza a grupelor.

Tinerii din Romania nu invata si nici nu muncesc

Cei mai multi tineri din Romania, cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani, nu invata si nici loc de munca nu au. Aceasta este concluzia unui studiu european prezentat si in Jurnalul National de.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )