Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump, mesaj pentru Klaus Iohannis de Ziua Nationala

Antena3 Antena3,
Donald Trump, mesaj pentru Klaus Iohannis de Ziua Nationala

Presedintele SUA, Donald Trump, a transmis presedintelui Klaus Iohannisun mesaj cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. in numele poporului american, va felicit pe dumneavoastra si poporul roman cu ocazia ce. continuă pe Antena3

Ambasadorul Marii Britanii, mesaj pentru romani de Ziua Nationala: Sper ca avantajele pe care le-ati dobandit sa fie continuate

Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a afirmat duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Nationale, ca tara noastra nu mai este la fel in nicio masura comparativ cu Romania.

Liviu Dragnea, mesaj din inchisoare de Ziua Nationala: Tara mea draga, de dragul tau am sacrificat tot si am facut ce am stiut mai bine

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD si al Camerei Deputatilor, a transmis un mesaj din inchisoare, de Ziua Nationala a Romaniei. La multi ani, Romania! Tara mea draga, Ti-am respectat cu sfintenie.

Iohannis: La multi ani, Romania! La multi ani, dragi romani, oriunde va aflati! (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, La multi ani tuturor romanilor, de Ziua Nationala. La multi ani, Romania! La multi ani, dragi romani, oriunde va aflati!, a transmis seful.

VIDEO Donald Trump a facut o vizita surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei

Presedintele american Donald Trump a facut joi o deplasare surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei, pentru a vizita trupele Statelor Unite, acesta afirmandu-si convingerea ca insurgentii talibani vor accepta o incetare a focului in cele mai lung razboi al Americii, transmite Reuters.

Nadia Comaneci, mesaj pentru romani, de Ziua Nationala (VIDEO)

Urari pentru romani de Ziua Nationala au venit si de la Nadia Comaneci. Fosta mare gimnasta a vrut sa fie alaturi de romanii din tara, de Ziua Nationala, asa ca le-a transmis un mesaj pe.

Trump, mesaj pentru Iohannis: Va felicit pe dumneavoastra si poporul roman cu ocazia Zilei Nationale. Romania este un aliat nepretuit pentru SUA si pentru NATO

Presedintele Donald Trump i-a transmis lui Klaus Iohannis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Nationale. Romania este un aliat nepretuit pentru SUA si pentru NATO, a insistat liderul de la Casa.

1 Decembrie. Mesajul lui Dacian Ciolos pentru romani, de Ziua Nationala: Acasa e in inima fiecarui cetatean roman

1 Decembrie. Dacian Ciolos a transmis un mesaj tuturor romanilor cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. 1 Decembrie. Acasa e in inima fiecarui cetatean roman. La multi ani, Romania! La multi.

1 Decembrie. Ministerul Afacerilor Interne, mesaj pentru romani in Ziua Marii Uniri: Multumim!

1 Decembrie. Reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne au transmis un mesaj romanilor, cu ocazia Zilei Marii Uniri. 1 Decembrie. Multumim tuturor celor care astazi au fost alaturi de noi la.

HOROSCOP. Astrologul Camelia Patrascanu: Trend astral minunat pentru Romania de Ziua Nationala

Astrologul Camelia Patrascanu a explicat, duminica, la Antena 3 ca, din punct de vedere astral, ziua de 1 Decembrie este una foarte importanta. Este o zi potrivita pentru sarbatoare pentru tara noastra,.

Donald Trump a facut o vizita surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei

Presedintele american Donald Trump a facut joi o deplasare surpriza in Afganistan, de Ziua Recunosti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )