Libnet.ro
UNICEF

07:00

nca doi oameni au murit de gripa. Numarul deceselor a urcat la 25

Hotnews Hotnews,
 nca doi oameni au murit de gripa. Numarul deceselor a urcat la 25

Numarul deceselor cauzate de gripa a urcat la 25, a anuntat luni Institutul National de Sanatate Publica. Cele mai recente doua decese din cauza gripei s-au inregistrat luni: un barbat in varsta de 61 de ani din Prahova si o femeie in varsta de 74 de ani din Ialomita. Ambii erau infectati cu virusul gripal AH1, aveau si alte afectiuni si nu erau vaccinati anti-gripal. continuă pe Hotnews

Un barbat a murit de gripa la Spitalul din Galati / Numarul deceselor din aceasta cauza a ajuns la 20

Un barbat de 68 de ani din Galati a murit din cauza gripei la un spital din oras. Persoana avea si alte probleme medicale si nu fusese imunizata impotriva virsului gripal. Numarul deceselor in tara a ajuns la 20, transmite Mediafax.

Gripa a mai produs trei victime. Numarul deceselor din acest sezon ajunge la 23

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al victimelor din acest sezon ajungand astfel la 23, potrivit ultimelor statistici ale Institutului National de Sanatate Publica.

Romania, in pragul unei EPIDEMII DE GRIPA: Numarul deceselor creste de la o zi la alta. Virusul a facut 19 VICTIME

50inca o persona a murit din cauza virulului gripal, bilantul deceselor ajungand la 19. Este vorba despre o femeie, in varsta de 45 de ani, din judetul Ialomita. Pacienta suferea si de.

Sapte romni au murit vineri din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 18

Sapte romani, respectiv cinci barbati si doua femei, si-au pierdut viata vineri din cauza gripei, numarul total al deceselor inregistrate de la inceputul sezonului ajungand la 18, anunta Institutul National de Sanatate Publica. Cu totii sufereau de alte boli si niciunul nu era vaccinat antigripal.

Alte doua decese provocate de gripa. Numarul mortilor ajunge la 25

Alte doua persoane au murit de gripa, dupa ce alte trei decese au fost confirmate de Institutul National de Sanatate Publica INSP) in cursul zilei de luni. Numarul total al mortilor se ridica la 25.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )