Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sa ne-amintim de Nichita Stanescu. Astazi, 31 martie, poetul prin excelenta ar fi implinit 83 de ani VIDEO

Adevărul Adevărul,
Sa ne-amintim de Nichita Stanescu. Astazi, 31 martie, poetul prin excelenta ar fi implinit 83 de ani VIDEO

La 32 de ani de la stingerea pamanteasca, poetul Nichita Stanescu - care-a trait si-a ars toata viata numai pentru arta sa orfica - pare-a fi devenit din ce-n ce mai putin vizibil si mai putin central pentru compatriotii sai, aidoma poetului intocmai ca steaua Canopus din poemul pe care Posta Romana l-a ales ca sa-l popularizeze in oficiile sale in aceasta luna. Astazi, categoric cel mai mare poet roman postbelic ar fi implinit 83 de ani. continuă pe Adevărul

LOTO. LOTO 6/49. Numerele extrase joi, 31 martie

Joi, 31 martie 2016, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc Numerele castigatoare la extragerea de Joi, 31 martie, sunt: Loto 6/49: 21, 11,.

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker. Numerele extrase joi, 31 martie

Loteria Romana a organizat joi, 31 martie, noi extrageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc.

31 martie in istorie: Se inaugureaza Turnul Eiffel. Un avion TAROM se prabuseste la Balotesti

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 31 martie .

Evocarea unei mari prietenii: Nichita Stanescu si Eusebiu Stefanescu

Muzeul National al Literaturii Romane, in colaborare cu Universitatea Hyperion Facultatea de Arte si Biblioteca Centrala Universitara Carol I, organizeaza luni, 28 martie 2016, la ora 18. 00, evocarea cu titlul Sub semnul prieteniei Nichita Stanescu Eusebiu Stefanescu, care va avea loc in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I.

HOROSCOP 31 martie. Berbecii si Taurii vor avea idei stralucitoare astazi

Horoscop maine, 31 martie. Berbecii si Taurii vor avea idei stralucitoare astazi, iar Scorpionii vor lucra cu o viteza ametitoare.

Locul de parcare trebuie platit pana la 31 martie daca vreti sa scapati de penalitati

Guvernul a prelungit pama la 30 iunie data limita d eplata a impozitelor la case, masini si terenuri. Decizia nu se aplica si in privinta locurilor de parcare unde termenul ramane 31 martie. Depasirea datei aduce cu sine penalitati.

Livrarea agentului termic in Chisinau va fi sistata pe 31 martie

In blocurile din Capitala, livrarea agentului termic va fi sistata joi, 31 martie. Totodata, in gradinite, scoli si spitalele de copii, caldura va fi furnizata pana la sfarsitul saptamanii. Anuntul a fost facut luni, 28 martie, in cadrul sedintei operative de la Primarie, transmite IPN.

Horoscop zilnic, 31 martie 2016. Sagetatorii se bucura de sustinerea colegilor

Horoscop zilnic, 31 martie 2016. Taurii sunt nevoiti sa faca economii, Fecioarele isi fac usor prieteni noi, iar nativii din Sagetator au parte de ajutor din partea colegilor de serviciu.

Tarom anuleaza cursele pe ruta Bucuresti - Bruxelles din zilele 31 martie - 2 aprilie

Tarom anuleaza cursele pe ruta Bucuresti- Bruxelles din zilele 31 martie - 2 aprilie, pasagerii fiind reprogramati pe zborurile de Amsterdam, a transmis intr-un comunicat de presa, miercuri, Tarom.

Pe 31 martie, Ziua Jandarmeriei. Expozitie militara si exercitii spectaculoase in Parcul Dumbrava

Jandarmeria Romana implineste joi, 31 martie, 166 de ani de la infiintare, ocazie cu care in Parcul Dumbrava au loc exercitii demostrative si o expozitie cu tehnica si echipamente folosite in misiuni.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )