Libnet.ro
UNICEF

14:15

Nelu Tataru, control la unitatile medicale din Constanta: Pregatirile sunt in stadii avansate. Dar e un potential focar daca nu respectam masurile

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru, control la unitatile medicale din Constanta: Pregatirile sunt in stadii avansate. Dar e un potential focar daca nu respectam masurile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost la Spitalul Judetean din Constanta si la alte unitati medicale din oras pentru a verifica modul in care se desfasoara lucrurile, in contextul numarului mare de persoane afectate de pandemia de coronavirus. continuă pe Antena3

Nelu Tataru face duminica o vizita in judetul Constanta

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii se afla duminica in judetul Constanta, potrivit unei informari a Grupului de Comunicare Strategica.

Noi focare printre medicii din Constanta si Brasov. Nelu Tataru: Exista o foarte mare probabilitate de extindere si la populatie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca exista doua focare care afecteaza personalul medical din Constanta si Brasov si exista posibilitatea ca acestea sa se extinda si la populatie.

Nelu Tataru s-a dus in focarul de la Constanta: Ce verificari face ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se afla, duminica, in judetul Constanta si verifica spitalele impl.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, testat din nou pentru coronavirus: Rezultatul este negativ

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost testat din nou pentru coronavirus, iar rezultatul este negativ.

Nelu Tataru: exista focare care afecteaza personalul medical din Constanta si Brasov. Raportarile spun altceva

Desi raportarea Institutului National de Sanatate Publica in ceea ce priveste infectarea cadrelor medicale mentioneaza doar un caz in judetul Constanta, ministrul Sanatatii Nelu Tataru afirma ca exista doua focare care afecteaza personalul medical din Constanta si Brasov si exista posibilitatea ca acestea sa se extinda si la populatie.

UPDATE Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Am ales un posibil focar pentru ca nu vreau sa mai avem ce am avut la Suceava. Suceava este un focar pierdut de sub control

Ministrul Sanatatii se afla la Constanta. Oficialul a vizitat Spitalul de Boli Infectioase si urmeaza sa mearga la spatiile de carantina si Spitalul Judetean din Constanta.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Constanta si Brasov, noi focare de coronavirus

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat, in aceasta seara, la Antena 3, ca doua orase din Romania, respectiv Brasov si Constanta, ar putea deveni, in foarte scurt timp, focare de coronavirus.

Nelu Tataru spune ca valoarea sumelor in plus pentru medici va fi stabilita pana la sedinta de Guvern de luni: Nu as spune bonus, as spune un spor de periculozitate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca nu ar numi bonus sumele de bani pe care cadrele medicale implicate in lupta impotriva coronavirusului ar urma sa le primeasca in plus, precizand ca valoarea urmeaza sa fie stabilita pana la sedinta de Guvern de luni. As spune un spor de periculozitate, ne intalnim cu ceva care n-a mai existat pana acum, afirma el.

Ministrul Sanatatii spune ca judetul Constanta este un potential focar de infectie

Judetul Constanta este un potential focar de infectie, daca nu se iau masurile necesare, a declarat duminica ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El a vizitat doua spitale din Constanta, dar si un centru de carantinare si spitalul modular de pe Stadionul Portul, relateaza Mediafax.

CORONAVIRUS. Spitalul Judetean din Suceava, militarizat. Nelu Tataru: Vor fi testati cei din linia intai. in acest moment sunt internate 324 de persoane (VIDEO)

Minisistrul Sanatatii, Nelu Tataru, a mers, joi, al Suceava, focarul de coronavirus al Romaniei. Dupa demisia noii conduceri, de miercuri seara, situatia din zona risca sa scape de sub control. Astfel ca,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )