Libnet.ro
UNICEF

22:00

TATARU, DESPRE VACCINUL ANTI-COVID-19: Romaniei, din prima transa, ii revine 4%, in jur de 1.290.000 de doze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TATARU, DESPRE VACCINUL ANTI-COVID-19: Romaniei, din prima transa, ii revine 4%, in jur de 1.290.000 de doze

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Ploiesti, ca Romaniei ii revin aproximativ 1. 000 de doze de vaccin anti-COVID-19 din prima transa, de acestea urmand sa beneficieze persoanele vulnerabile si categoriile profesionale, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Cate doze de vaccin impotriva COVID-19 ii vor reveni Romaniei din prima transa

Romaniei ii revin aproximativ 1. 000 de doze de vaccin anti-COVID-19 din prima transa, de acestea urmand sa beneficieze persoanele vulnerabile, precum si cadrele medicale si cadrele didactice, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru, adevarul despre vaccinul anti-Covid-19. Cate doze va primi, de fapt, Romania

In plina pandemie de coronavirus, ministrul Sanatatii a facut anuntul cu privire la vaccinul care ar trebui sa protejeze cetatenii impotriva virusului care a pus stapanire pe intreg globul. Astfel, Nelu Tataru da asigurari pentru faptul ca Romania va primi, cel mai probabil, la inceputul anului viitor, 4% din numarul total de doze de vaccin .

Planurile lui Nicusor Dan, dupa ce castiga Primaria Capitalei: Unii directori vor zbura din prima Numele avansate

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat ca daca va castiga alegerile din 27 septembrie, unii directori din institutie vor zbura din prima. A dat si doua nume: Stefan.

Andreea Esca vorbeste deschis despre cancer. Marturisiri nestiute din viata vedetei PRO TV

Andreea Esca sare in ajutorul celor aflati la nevoie si acum le sprijina pe femeile nevoiase ca sa-si faca gratuit testele care le-ar putea spune daca sufera sau nu de cancer de col uterin sau de cancer la san. Andreea Esca vorbeste deschis despre cancer Astfel, o caravana va ajunge chiar in zonele defavorizate din .

Nelu Tataru, despre noul an scolar: Sunt aceleasi precautii - Distantare, dezinfectie, portul mastii. Daca aplicam regulile, vom putea acoperi riscul de cazuri noi de coronavirus (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca distantarea sociala, purtarea mastii si dezinfectia raman regulile de aur si in scoli. Acesta a precizat ca vom putea face fata unei eventuale.

Nelu Tataru, despre noul an scolar: Distantare, dezinfectie, portul mastii Nu va mai exista declaratia pe propria raspundere pentru parinti Fiecare va avea responsabilitatea triajului observational (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca distantarea sociala, purtarea mastii si dezinfectia raman regulile de aur si in scoli. Acesta a precizat ca vom putea face fata unei eventuale.

Nelu Tataru, despre cresterea numarului de cazuri odata cu redeschiderea restaurantelor si a scolilor: Noi avem o evaluare care merge pana in 1.500 de cazuri, in conditiile in care se respecta regulile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a explicat ce se va intampla in cazul in care Romania s-ar putea confrunta cu o crestere a numarului de imbolnaviri de COVID-19, odata cu reluarea cursurilor in scoli, da.

Nelu Tataru, despre redeschiderea restaurantelor si cinematografelor: Vor fi deschise in localitatile unde rata de transmitere este sub 1,5

Luni, 31 august, Nelu Tataru a vorbit despre redeschiderea restaurantelor si a cinematografelor, din data de 1 septembrie. Redeschiderea restarantelor in spatii inchise va fi permisa, de la data de 1.

Medic din prima linie COVID: Urmeaza o iarna grea din punct de vedere medical. Cred ca trebuie sa facem lucrurile in ceea ce eu numesc normalitate in conditii de pandemie

Ne asteapta o iarna grea din punct de vedere medical - prima iarna a pandemiei de coronavirus in Romania, dar si sezonul virozelor si al gripei, in conditiile in care tara noastra a avut doua ierni consecutive cu epidemie de gripa. Vaccinarea impotriva gripei, dar si gasirea unui echilibru si a unei modalitati de a face lucrurile in ceea ce eu numesc normalitate in conditii de pandemie pot fi solutiile, afirma Adrian Marinescu, medic aflat de peste o jumatate de an in prima linie COVID, la Interviurile HotNews LIVE.

Cosmarul Romaniei din 1986 este la Bucuresti: Pentru noi este o legenda

Romania si Irlanda de Nord s-au mai intalnit de sase ori pana la partida de vineri seara din Liga Natiunilor, iar de trei ori au castigat britanicii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )