Libnet.ro
UNICEF

13:45

Nelu Tataru: Masti gratuite pentru 2,3 milioane de persoane defavorizate Care sunt categoriile defavorizate

Hotnews Hotnews,
 Nelu Tataru: Masti gratuite pentru 2,3 milioane de persoane defavorizate Care sunt categoriile defavorizate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat joi seara ca in sedinta de guvern a fost adoptata o OUG privind acordarea gratuita de masti catre 2,3 milioane de persoane din categorii defavorizate. Se vor acorda 50 de masti de persoana, pentru o perioada de doua luni. Peste 38. 000 de asistenti sociali vor primi cate 1. 150 de lei pentru ingrijirea persoanelor vulnerabile. continuă pe Hotnews

Masti gratuite pentru pensionari si persoanele cu dizabilitati, din Capitala. Anuntul facut de Gabriela Firea

Masti gratuite pentru pensionari si persoanele cu dizabilitati, din Capitala. Anuntul facut de Gabriela Firea.

NELU TATARU: Guvernul a aprobat acordarea de masti de protectie pentru 2,3 milioane de persoane din categoriile defavorizate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a declarat, azi, dupa sedinta de guvern, ca s-a aprobat acordarea mastilor de protectie pentru 2,3 milioane de persoane din categorii defavorizate.

Nelu Tataru a aprobat Ordinul privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a aprobat Ordinul Comun MS-MAI privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea contaminarii cu virusul SARS CoV-2 pe durata starii de alerta.

Ce se intampla cu cei care vin din Diaspora? Nelu Tataru: Autoritatile ii vor verifica de mai multe ori pe zi

Nelu Tataru a declarat ca toti romanii veniti din Diaspora vor intra in izolare la domiciliu, autoritatile facand controale frecvente pentru a se asigura ca regulile sunt respectate.

Nelu Tataru explica cum se va face testarea imunologica in Romania, din 1 iunie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni ca testarea care va incepe la nivel national dupa data de 1 iunie are rolul de a arata care este procentajul persoanelor din Romania care s-au imunizat si prezinta anticorpi pentru noul coronavirus.

Peste 44.000 de cadre medicale din linia intai vor primi stimulente. Anuntul facut de Nelu Tataru

Peste 44. 000 de cadre medicale din linia intai vor primi stimulente. Nelu Tataru a anuntat ca a terminat documentatia pentru acordarea stimulentului de risc de care beneficiaza personalul implicat direct in transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea si tratamentul pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Masti gratuite pentru saraci: Decizia parlamentarilor PSD costa de 2,5 ori mai mult decat cea a Guvernului PNL

Modificarile aduse de parlamentarii PSD hotararii privind starea de alerta a complicat existenta Guvernului, a declarat Ludovic Orban, referindu-se nu numai la aspecte procedurale, respectiv achizitia prin Ministerul Sanatatii, nu prin cel al Muncii, ci si la costuri.

Nelu Tataru: Plajele si restaurantele ar putea fi redeschise din 15 iunie

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni seara, ca plajele s-ar putea deschide din 15 iunie, daca rezultatele epidemiologice vor fi bune. Tot atunci ar putea fi redeschise si restaurantele.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Daca merge bine, putem deschide la 1 iunie terasele, la 15 iunie restaurantele, plajele

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a atras atentia ca masurile de relaxare a restrictiilor trebuie sa fie luate gradual si ca initial ele vor viza sectoare caracterizate prin aglomerari mici. Toata.

Coronavirus. Reguli noi de protectie in institutii. Ministrul Nelu Tataru a semnat ordinul obligativitatii purtarii mastii de protectie si a triajului epidemiologic. Exceptie fac copiii sub 5 ani si persoanele cu boli ce afecteaza capacitatea de oxigenare

Un ordin al ministrului Sanatatii care vine cu precizari legate de instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )