Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Daca merge bine, putem deschide la 1 iunie terasele, la 15 iunie restaurantele, plajele

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Daca merge bine, putem deschide la 1 iunie terasele, la 15 iunie restaurantele, plajele

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a atras atentia ca masurile de relaxare a restrictiilor trebuie sa fie luate gradual si ca initial ele vor viza sectoare caracterizate prin aglomerari mici. Toata. continuă pe B1

Tataru: Este o vara de incercare. Daca totul merge bine de la 15 iunie am putea avea plajele deschise

Ministrul sanatatii Nelu Tataru a declarat, luni seara, ca masurile de relaxare se fac progresiv, iar daca totul merge bine, de la 1 iunie ar putea fi deschise terasele, iar de la 15 iunie restaurantele si plajele. Tataru a atras atentia ca totul depinde de modul in care se comporta oamenii si respecta regulile.

Nelu Tataru: Plajele si restaurantele ar putea fi redeschise din 15 iunie

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni seara, ca plajele s-ar putea deschide din 15 iunie, daca rezultatele epidemiologice vor fi bune. Tot atunci ar putea fi redeschise si restaurantele.

Ministrul Sanatatii, concluzii dupa primele zile de relaxare: Daca numarul de imbolnaviri va creste, vom interveni si vom impune restrictii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a vorbit despre concluziile pe care le-a tras dupa primele zile de relaxare a restictiilor, odata cu trecerea Romaniei de la starea de urgenta, la starea de.

Stare de Alerta |Nelu Tataru: Ramanem precauti. Se vor deschide bisericile si hotelurile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca din 15 mai se vor lua anumite masuri de relaxare, insa vor ramane in vigoare multe reguli si precautii, iar in fiecare domeniu se vor institui reguli de functionare.

Ministrul Sanatatii anunta ca umatoarele 14 zile sunt cele care vor decide noile masuri de relaxare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, duminica, ca in primele doua zile de stare de alerta i s-a parut ca o parte a populatiei si a agentilor economici nu au inteles corect ce trebuie sa faca si se comporta ca si cand s-a revenit la normalitate, ceea ce nu este cazul.

Nelu Tataru: Daca evolutia va fi nefavorabila, vom reintroduce restrictiile

Ministrul Nelu Tataru a vorbit, la Antena 3, despre masurile de restrictie pe care romanii le-au respectat, sau nu, in cele 2 zile de cand s-a declarat stare de alerta.

MINISTRUL SANATATI DESPRE INTRAREA IN STARE DE ALERTAI: Ramanem intr-o pandemie, ramanem cu spitalele de Faza 1, Faza 2 si Suport COVID pregatite

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, joi seara, ca, desi au fost impuse unele masuri de relaxare si desi trecem de la starea de urgenta la starea de alerta, ramanem in pandemie de coronavirus, iar spitalele raman pregatite pentru primirea de noi cazuri, asa cum au fost ele organizate in timpul starii de urgenta.

Tataru: Efectul celor trei zile il vom vedea de joi incolo, cand vom vedea daca aceasta bucurie exagerata sau senzatie de libertate exagerata va produce si efecte

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca, in cele trei zile de la incetarea starii de urgenta, oamenii au incercat sa se bucure de libertate sau au incercat sa forteze o libertate. Efectul celor trei zile il vom vedea de joi incolo, cand vom vedea daca aceasta bucurie exagerata sau senzatie de libertate exagerata va produce si efecte, spune el.

Purtam sau nu masca - dialogul intre Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat, surprins de microfoane

Inainte de conferinta in care aveau sa fie prezentate masurilor ce trebuie respectate de catre cetateni in perioada starii de alerta, Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta si Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, au avut un dialog savuros referitor la purtarea mastii de protectie in timpul anuntului, dat fiind ca in sala erau prezenti doar fotoreporteri aflati la distanta.

Medicii si asistentii medicali aflati in misiune in Republica Moldova, intampinati la intoarcere de Orban, Arafat si Tataru

Medicii si asistentii medicali care au revenit in Romania, sambata, dupa o misiune umanitara de 14 zile in Republica Moldova au fost intampinati la vama Albita de catre premierul Ludovic Orban, de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, si de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )