Libnet.ro
UNICEF

17:30

Noi posibile restrictii in criza COVID! Nelu Tataru, anunt de ultima ora la doar 4 zile de la inceperea scolilor

Antena3 Antena3,
Noi posibile restrictii in criza COVID! Nelu Tataru, anunt de ultima ora la doar 4 zile de la inceperea scolilor

Dupa doua zile in care numarul de cazuri a crescut simtitor, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu exclude reinstituirea unor restrictii. Acesta afirma ca efectul revenirii elevilor in banci va putea fi evaluat, cel mai devreme, la finele acestei luni. continuă pe Antena3

Nelu Tataru, clarificari despre numarul mare de noi cazuri Covid-19: Au fost raportate si cazuri de pe zilele anterioare

Recordul de noi cazuri de Covid-19 raportat miercuri de Grupul de Comunicare Strategica include si si cazuri neraportate din zilele anterioare, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Amintim ca peste 1. 700 de.

Cand va ajunge in Romania primul vaccin anti-COVID-19? Tataru: Noi suntem acolo

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca Romania ar putea beneficia de un vaccin impotriva Covid in primul trimestru al anului viitor, insa, pana atunci, romanii trebuie sa respecte regulile.

Nelu Tataru a dat vestea cea mare. Cand vor scadea cazurile de COVID-19 in Romania. Adevarul despre al doilea val al pandemiei

Romania se afla deocamdata in primul val al pandemiei de COVID-19, iar numarul imbolnavirilor zilnice nu pare sa scada. Desi ieri s-a inregistrat cel mai mic numar de cazuri din ultimele doua luni, respectiv 692, acesta esta datorat numarului mic de teste efectuate, 7. 331, astfel ca bucuria noastra nu este bazata pe motive reale. Ministrul .

Nelu Tataru, despre recordul de imbolnaviri:E luna cu cele mai multe masuri de revenire la o cvasi-normalitate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat numarul mare de cazuri de COVID-19 raporate miercuri ca fiind rezultatul unei luni aglomerate, cu reveniri din concedii si aglomerarea mijloacelor de transport in comun. Nerespectarea regulilor, atrage atentia ministrul, ar putea duce la o crestere a numarului de cazuri, pana la 2. 000 pe zi.

Nelu Tataru, despre inceperea noului an scolar: Speram ca vom avea o crestere usor percertibila

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in contextul inceperii noului an scolar in plina pandemie de coronavirus, ca spera ca va fi o crestere a cazurilor de Covid-19 in randul elevilor si al.

Nelu Tataru a reactionat dupa neregulile din prima zi de scoala. Marea teama a ministrului

Luni seara, ministrul Nelu Tataru a comentat modul in care s-a desfasurat prima zi de scoala. Acesta a remarcat aglomeratia din fata scolilor si a spus ca spera ca situatia sa fie caracteristica primei zile de scoala. Ministrul Sanatatii a reactionat dupa neregulile din prima zi de scoala Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a spus ca .

NELU TATARU: Am contractat 3 milioane de doze de vaccin antigripal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, la Braila, ca au fost contractate, pana in prezent, 3 milioane de doze de vaccin antigripal, o prima transa fiind distribuita deja catre Directiile de Sanatate Publica din tara.

NELU TATARU: Urez sanatate celor 2.900 de colegi care au nevoie de asistenta medicala fiind infectati cu noul coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis, astazi, de Ziua Mondiala a Sigurantei Pacientului, multumiri personalului medical implicat in lupta impotriva coronavirusului. Urez sanatate celor 2. 900 colegi care au nevoie de asistenta medicala fiind infectati cu noul coronavirus. Gandul meu se indreapta si catre familiile celor care au pierdut lupta, a afirmat Tataru.

Nelu Tataru: La nivel national sunt in jur de 67 de paturi ATI pentru copii. Mai avem in evaluare

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, joi, ca, la nivel national, sunt in jur de 67 de paturi ATI pentru copii, altele fiind in evaluare. Din numarul total de locuri, 30 sunt in Bucuresti, din care.

Nelu Tataru: Pandemia de coronavirus a dezvaluit provocarile uriase si riscurile pentru cadrele medicale. Urez sanatate celor 2.900 de colegi infectati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis, joi, ca pandemia de coronavirus a aratat intregii lumi provocarile uriase si riscurile cu care se confrunta angajatii din sistemul sanitar. De Ziua Mondiala a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )