Libnet.ro
UNICEF

17:30

Nemtii au gasit cum sa combata virusul cu cea mai ieftina metoda. O poti face si tu acasa

Playtech Playtech,
Nemtii au gasit cum sa combata virusul cu cea mai ieftina metoda. O poti face si tu acasa

Germania a gasit o noua strategie de combatere a raspandirii virusului. Angela Merkel: Probabil este una dintre cele mai ieftine si mai eficiente metode. Metoda ieftina a nemtilor de a lupta cu virusul Cancelarul german Angela Merkel a anuntat ca Germania a introdus ventilarea spatiilor interioare in formula guvernamentala de combatere a pandemiei de coronavirus. continuă pe Playtech

Cand va fi prezentata noua Dacia Spring. Veste extraordinara: va fi cea mai ieftina masina electrica din lume

Dacia a anuntat cand va prezentat modelul electric Spring. Vanzarile vor incepe in prima jumatate a anului 2021. Pe piata va intra cea mai accesibila masina electrica din Europa, cu autonomie de 200 de kilometri. Oficialii Grupului Renault au anuntat cand va fi prezentata noua Dacia Spring. Constructorul sustine ca va fi cea mai accesibila .

Dan Negru face lumina in scandalul dintre Clotilde si Tudorache: Cea mai buna explicatie la toata chilotareala electorala

Dan Negru a facut lumina in scandalul de frauda in care sunt implicati Clotilde Armand si Daniel Tudorache. Omul de televiziune este de parere ca ce se intampla in politica romaneasca acum este o chilotareala, iar cea mai buna explicatie ar fi un citat dintre unele cele mai de succes romane ale lui Honore de .

Alexandru Rafila, adevarul despre cea mai buna perioada de vaccinare antigripala. Atentie, nu mai devreme de aceasta data

In contextul pandemiei de COVID-19 si a reinceperii scolii, Alexandru Rafila a explicat ca cea mai buna protectie impotriva virozelor sezoniere si a gripei este vaccinarea antigripala. Cu toate acestea, inainte sa apelam la vaccin, trebuie sa tinem cont de perioada in care ni-l facem. Reprezentantul Romaniei la OMS a explicat aspectele carora trebuie sa .

Cea mai veche revista culturala din Romania aniverseaza 185 de ani de la prima aparitie

Cea mai veche revista culturala din Romania, Foaie pentru Minte, Inima si Literatura, aniverseaza 185 de ani de la prima aparitie, eveniment care va fi marcat in cadrul unei conferinte despre cultura si publicitate.

Cea mai mare scoala din Buzau, inchisa. Mii de elevi, din tot judetul, invata online

Cea mai mare scoala din municipiul Buzau a intrat de vineri in scenariu rosu. Dupa o perioada de liniste, in care Buzaul a inregistrat din ce in ce mai putine cazuri de infectie cu SARS-CoV-2, judetul raporteaza tot mai multe imbolnaviri COVID-19.

Ziua Cafelei 14 lucruri putin stiute despre cafea si povestea Fortuna, cea mai vanduta cafea romaneasca

Astazi, 1 octombrie este ziua internationala a cafelei. Aceasta este bautura pe care o bem fie dimineata, fie in timpul zilei pentru aportul de energie este parte din viata noastra. Iata 14 lucruri mai putin stiute despre cafea si care este povestea Fortuna prezentata chiar de Ziua Cafelei. Povestea Fortuna si 14 curiozitati despre cafea .

Cea mai mare rivala a Simonei Halep s-a retras de la Roland Garros! Decizie radicala de ultima ora

Serena Williams a anuntat in urma cu doar cateva minute ca se retrage de la aceasta editie a turneului de la Roland Garros. Sportiva din SUA era programata sa joace in mai putin de o ora, pe arena Philippe Chatrier, impotriva Tsvetanei Pironkova. Jucatoarea din Bulgaria va obtine calificarea in turul 3 al competitiei fara .

Meghan Markle a pierdut cea mai recenta runda impotriva publicatiei Daily Mail

Meghan Markle, sotia printului Harry, a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers Limited ANL), care detine ziarele Daily Mail si Mail on Sunday.

Meghan Markle a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers

Meghan Markle, sotia printului Harry, a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers Limited ANL), care detine ziarele Daily Mail si Mail on Sunday.

Meghan Markle a pierdut cea mai recenta runda in procesul impotriva Associated Newspapers

Meghan Markle, sotia printului Harry, a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers Limited ANL), care detine ziarele Daily Mail si Mail on Sunday.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )