Libnet.ro
UNICEF

14:30

Nemultumiri n USR din cauza candidatilor la europarlamentare. Ciolos deschide lista comuna cu PLUS- surse

Hotnews Hotnews,
 Nemultumiri n USR din cauza candidatilor la europarlamentare. Ciolos deschide lista comuna cu PLUS- surse

In Comitetul Politic al USR de sambata au aparut si primele nemultumiri ale unor membri legat de candidaturile la europarlamentare alaturi de PLUS, din cauza faptul ca lista comuna este deschisa de Dacian Ciolos, au declarat surse politice, pentru Mediafax. continuă pe Hotnews

Alte trei persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 61

Alte trei persoane au murit din cauza gripei, de data aceasta fiind vorba despre trei barbati din Iasi, Vrancea si Hunedoara, care nu erau vaccinati antigripal. Dintre acesti pacienti, doar unul nu avea conditii medicale preexistente. Numarul deceselor din cauza virusului a ajuns la 61, relateaza Mediafax.

inca persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 64

O alta persoana a murit din cauza gripei, numaruldeceselor ajungand la 64, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

inca o persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 64

O alta persoana a murit din cauza gripei, numaruldeceselor ajungand la 64, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Arad: Un bazin de not terminat anul trecut, cu o ntrziere de 5 ani, nu este dat n folosinta din cauza birocratiei

Bazinul de polo construit in municipiul Arad de catre Compania Nationala de Investitii CNI), proiect de peste 23 de milioane de lei, nu este dat in folosinta nici la patru luni de la receptia finala a lucrarilor, din cauza unor proceduri birocratice intarziate, care vor mai dura alte cateva luni, transmite Agerpres.

ALINA GORGHIU: PSD este in colaps din cauza lui Dragnea

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, a declarat ieri ca PSD este in colaps din cauza lui Liviu Dragnea, social-democratii ajungand in etapa scapa cine poate.

Alti doi barbati au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 63

Doi barbati in varsta de 57 de ani si 46 de ani din Capitala, respectiv judetul Arges, au murit miercuri din cauza gripei, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica INSP). Numarul deceselor a ajuns, de la inceputul sezonului, la 63, relateaza Mediafax.

Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor cauzate de gripa in acest sezon ajunge la 63

Alte doua persoane au murit din cauza gripei, de data aceasta fiind vorba despre doibarbati din Bucuresti si Arges, care nu erau vaccinati antigripal. Acesti pacienti aveauconditii medicale.

Ovidiu Raetchi acuza PSD ca a lasat armata fara conducere din cauza ambitiilor lui Dragnea

Vicepresedintele PNL al comisiei de aparare din Camera Deputatilor, Ovidiu Raetchi, acuza PSD ca a lasat armata romana fara conducere din cauza ambitiilor lui Liviu Dragnea, comentand astfel decizia Curtii de Apel privind suspendarea decretului prezidential de prelungire a mandatului sefului Statului Major, Bogdan Ciuca.

Un vagon al unui tren regio a deraiat din cauza caderilor de pietre, n Maramures

Primul vagon al trenului regio 4111 a deraiat intre Valea Viseului si Leordina din cauza zapezii si a pietrelor cazute de pe versant. Trenul regio 4111 circula pe relatia Sighetu Marmatiei- Cluj. Deraierea s-a produs in jurul orei 2:30.

UPDATE Un vagon al unui tren regio a deraiat din cauza caderilor de pietre, n Maramures

Primul vagon al trenului regio 4111 a deraiat intre Valea Viseului si Leordina din cauza zapezii si a pietrelor cazute de pe versant. Trenul regio 4111 circula pe relatia Sighetu Marmatiei- Cluj. Deraierea s-a produs in jurul orei 2:30. UPDATE CFR a anuntat ca la 12. 05 a fost redeschisa circulatia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )