Libnet.ro
UNICEF

18:30

Netopia: care sunt cele mai cumparate produse online cu cardul in 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Netopia: care sunt cele mai cumparate produse online cu cardul in 2014

Cele mai cumparate produse si servicii din e-commerceul romanesc de anul acesta, achitate online cu cardul via desktop, tablete sau de pe terminale mobile smart, sunt biletele de avion, produsele de electro IT, fashion si jocurile online, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Netopia: Biletele de avion, produsele electro-IT, fashion si jocurile, cele mai cumparate produse din e-commerce

Biletele de avion, produsele electro-IT, fashion si jocurile online au fost cele mai cumparate produse si servicii din comertul electronic romanesc din 2014, achitate online cu cardul via desktop, tablete sau de pe terminale mobile smart, conform informatiilor Netopia mobilPay, remise astazi redactiei.

STUDIU: Care sunt cele mai neobisnuite lucruri uitate de turisti in hotelurile din Romania

Turistii care isi petrec vacanta in hoteluri sau pensiuni din Romania uita in camere obiecte personale, mai mult sau mai putin valoroase. Printre cele mai neobisnuite obiecte uitate de turisti se afla un papagal, o rochie de mireasa, un catel sau o geanta cu bani, arata un sondaj recent in randul proprietarilor de unitati de cazare din intreaga tara.

Adevarul Live, 13.00 - Care sunt cele mai bune telefoane sub 1.500 de lei in Romania?

Adevarul Live de la ora 13. 00 vorbeste despre cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara sub 1. 500 de lei pe diverse paliere de pret. Cum sa alegi un smartphone bun, dar care sa nu te fure la buzunar?.

INFOGRAFIE Romanii beau bere multa si ieftina. Care sunt tarile cele mai mici preturi si care sunt cele mai vandute branduri din lume

Un roman consuma anual 234 de beri de 0,33 de litri, iar factura totala anuala este, in medie, de 148 de dolari, Romania fiind, paradoxal, atat in topul statelor cu cel mai mare consum de bere pe cap de locuitor, cat si in cel al tarilor cu cele mai mici cheltuieli cu lichidul zeilor.

INFOGRAFIE Romanii beau bere multa si ieftina. Care sunt tarile cu cele mai mici preturi si care sunt cele mai vandute branduri din lume

Un roman consuma anual 234 de beri de 0,33 de litri, iar factura totala anuala este, in medie, de 148 de dolari, Romania fiind, paradoxal, atat in topul statelor cu cel mai mare consum de bere pe cap de locuitor, cat si in cel al tarilor cu cele mai mici cheltuieli cu lichidul zeilor.

Cele mai bune telefoane din Romania sub 1.500 de lei [VIDEO]

Jurnalistii playtech. ro au discutat la Adevarul Live despre cele mai bune telefoane sub 1. 500 pe care le puteti cumpara in Romania. Discutia ramane deschisa dezbaterii. Criterii de luat in considerare cand te uiti la telefoanemaiieftine. Cred ca in primul rand ecranul e important. El trebuie sa fie cel mai bun, cu el interactionezi cel mai des. Si desi foarte multi utilizatori cumpara online, inca exista locuri in care poti testa aparatul. Sa functioneze bine ecranul, rapid, sa aiba luminozitate buna [].

Cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu

Oricat de mult ti-ai iubi partenerul de viata, tot sunt momente cand pur si simplu acesta te scote din minti. Iata cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu, asa cum reiese dintr-un sondaj realizat de site-ul.

Grecia, tara muncii la negru: 5.000 de agenti imobiliari lucreaza ilegal, mai mult decat cei care sunt inregistrati oficial

Grecia are mai multi agenti imobiliari care functioneaza ilegal decat cei care lucreaza cu acte in regula. Acest lucru faca ca sectorul de profil sa fie dintre cele mai afectate de neplata contributiilor de asigurari sociale, relateaza Kathimerini.

INS: Numarul autorizatiilor de constructie a crescut cu 6,3% in luna mai. Bucurestiul si nord-vestul tarii sunt cele mai active

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale a crescut in mai cu 6,3% fata de aprilie, la 3. 586, iar in primele cinci luni s-au eliberat aproape 14. 000 autorizatii, in stagnare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Grecii - europenii care isi iau cele mai lungi vacante din UE. Romania, vacante mai scurte decat media europeana

Grecii isi iau cele mai lungi vacante in UE, iar finlandezii si letonii pe cele mai scurte, arata datele publicate de oficiul european de statistica- Eurostat. Romania se afla in jumatatea inferioara a clasamentului. Potrivit aceluiasi document, atunci cand calatoresc in strainatate, romanii prefera Italia, Bulgaria si Grecia, in vreme ce tara noastra este inclusa doar de turistii maghiari in top 3 destinatii turistice europene.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )