Libnet.ro
UNICEF

23:45

New artist: For BDK, suedezii care vor sa dea un suflu fresh industriei muzicale! Asculta aici noul single al duo-ului What I Must Find!

Devorator Monden Devorator Monden,
New artist: For BDK, suedezii care vor sa dea un suflu fresh industriei muzicale! Asculta aici noul single al duo-ului What I Must Find!

Suedezii sunt recunoscuti pentru artistii de valoare pe care i-au daruit industriei muzicale de-a lungul ultimelor deceni, precum ABBA, Ace. continuă pe Devorator Monden

New artist: Elle Morgan, pustoaica DJ care ii face concurenta lui Tiesto! Asculta aici Starkidz, piesa de debut a artistei!

Originara din Woodlands, Elle Morgan este o pustoaica de doar 13 ani care a stiut ca vrea sa devina DJ.

Grecia: Coruptii care vor returna banii furati de la stat vor beneficia de pedepse reduse.

Guvernul elen pregateste un proiect de lege pentru recuperarea banilor de care statul a fost privat prin coruptie sau alte activitati ilegale, astfel ca cei care vor returna fondurile vor putea scapa de inchisoare sau sa primeasca pedepse mai mici, relateaza Mediafax. Proiectul urmeaza sa fie depus in Parlamentul de la Atena saptamana viitoare. Autoritatile estimeaza ca masurile propuse de ministrul de Justitie, Haralambos Athanasiou, vor permite recuperarea a circa 2,5 miliarde de .

New artist: BROODS, pe urmele lui Lorde! Asculta aici toate piesele de pe EP-ul de debut al duo-ului BROODS!

BROODS este un duo neo-zeelandez alcatuit din fratii Georgia si Caleb Nott care a intrat pe mana producatorului Joel Little,.

Orasul Curitiba ramane pe lista locatiilor care vor gazdui meciuri la Cupa Mondiala

Orasul Curitiba ramane pe lista locatiilor in care se vor desfasura meciuri din cadrul Cupei Mondiale din acest an. Anuntul a fost facut marti de secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, care a confirmat.

JO Soci: Programul sportivilor romani care vor concura miecuri

Sportivii romani Alexandru George Barbu, Florin Daniel Pripici, Paul Constantin Pepene, Maria Adela Constantin si Andreea Grecu vor concura in probele programate, miercuri, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci.

JO Soci: Programul sportivilor romani care vor concura luni

Sportivii romani Cornel Dumitru Puchianu, Florin Cezar Craciun, Nicolae Istrate si Eva Tofalvi vor concura in probele programate, luni, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci.

JO Soci: Programul sportivilor romani care vor concura duminica

Sportivii romani Cornel Dumitru Puchianu, Florin Cezar Craciun si Nicolae Istrate vor concura in probele programate, duminica, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )