Libnet.ro
UNICEF

00:07

JO Soci: Programul sportivilor romani care vor concura miecuri

Hotnews Hotnews,
 JO Soci: Programul sportivilor romani care vor concura miecuri

Sportivii romani Alexandru George Barbu, Florin Daniel Pripici, Paul Constantin Pepene, Maria Adela Constantin si Andreea Grecu vor concura in probele programate, miercuri, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci. continuă pe Hotnews

JO Soci: Programul sportivilor romani care vor concura luni

Sportivii romani Cornel Dumitru Puchianu, Florin Cezar Craciun, Nicolae Istrate si Eva Tofalvi vor concura in probele programate, luni, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci.

JO Soci: Programul sportivilor romani care vor concura duminica

Sportivii romani Cornel Dumitru Puchianu, Florin Cezar Craciun si Nicolae Istrate vor concura in probele programate, duminica, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci.

Stockholm: Mai multi romani care locuiau intr-o tabara de imigranti au fost evacuati

Imigrantii romani care au ramas intr-o tabara ilegala din sudul orasului Stockholm au fost evacuati luni dimineata, au anuntat autoritatile suedeze citate de The Local. Agentii de politie au intervenit.

Grecia: Coruptii care vor returna banii furati de la stat vor beneficia de pedepse reduse.

Guvernul elen pregateste un proiect de lege pentru recuperarea banilor de care statul a fost privat prin coruptie sau alte activitati ilegale, astfel ca cei care vor returna fondurile vor putea scapa de inchisoare sau sa primeasca pedepse mai mici, relateaza Mediafax. Proiectul urmeaza sa fie depus in Parlamentul de la Atena saptamana viitoare. Autoritatile estimeaza ca masurile propuse de ministrul de Justitie, Haralambos Athanasiou, vor permite recuperarea a circa 2,5 miliarde de .

JO Soci: Programul zilei de duminica

Duminica, 16 februarie, vor fi decernate la Jocurile Olimpice de la Soci nu mai putin de cinci titluri olimpice. Intra in material pentru a vedea programul complet al competitiilor.

FOTOGALERIE Gasca cu gat rosu, o specie pe cale de disparitie, urmarita prin satelit de ornitologii romani. Specialistii vor putea studia migratia pasarilor intre Romania si Siberia

Dupa berze, pelicani si acvile, specialistii de la Societatea Ornitologica Romana au instalat transmitatoare satelitare si pe cea mai periclitata specie de gasca din lume - gasca cu gat rosu. Operatiunea a avut loc in Bulgaria, in apropierea lacului Durankulak, fiind instalate 8 transmitatoare radio si patru transmitatoare satelitare. Asfel, pasarile vor fi urmarite in timpul migratiei anuale intre Romania-Bulgaria si Siberia.

New artist: For BDK, suedezii care vor sa dea un suflu fresh industriei muzicale! Asculta aici noul single al duo-ului What I Must Find!

Suedezii sunt recunoscuti pentru artistii de valoare pe care i-au daruit industriei muzicale de-a lungul ultimelor deceni, precum ABBA, Ace.

Orasul Curitiba ramane pe lista locatiilor care vor gazdui meciuri la Cupa Mondiala

Orasul Curitiba ramane pe lista locatiilor in care se vor desfasura meciuri din cadrul Cupei Mondiale din acest an. Anuntul a fost facut marti de secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, care a confirmat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )