Libnet.ro
UNICEF

13:45

New Residence Bucuresti, cea mai mare investitie rezidentiala din sectorul 5, in 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
New Residence Bucuresti, cea mai mare investitie rezidentiala din sectorul 5, in 2016

Complexul New Residence Bucuresti, construit de fondul de investitii British Romanian Investment Partnership BRIP) este cea mai mai mare investitie rezidentiala realizata anul acesta in sectorul 5 al Capitalei, conform datelor furnizate de primaria sectorului, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului imobiliar. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai mare companie aeriana romaneasca inaugureaza un nou zbor spre Anglia

Cea mai mare companie aeriana romaneasca a lansat un nou zbor: Cluj-Birmingham. Aeronavele vor zbura de la Cluj spre Birmingham de trei ori pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si vineri.

Cea mai mare problema a Romaniei este stabilitatea fiscala

Cea mai mare problema pe care o are tara noastra, la ora actuala, este stabilitatea fiscala, afirma Cristina Chiriac, presedintele Asociatiei Nationale a Antreprenorilor ANAA), adaugand ca nu poate fi creata o clasa antreprenoriala in lipsa stabilitatii fiscale si nici investitorii straini nu pot fi atrasi in lipsa unei prognoze pe urmatorii trei ani.

MedLife a reusit cea mai mare listare privata din istoria Bursei din Bucuresti, reusind sa stranga 230 milioane lei

MedLife a reusit pana la termenul limita, de vineri, sa stranga din piata 230 milioane lei 50,9 milioane euro) de la investitorii privati pentru actionarii care vor sa iasa din companie, suma care face din listarea companiei operatiunea cu cel mai mare succes realizata vreodata la Bursa de Valori Bucuresti BVB) de catre o firma privata, arata datele publicate luni de RTPR Allen Overy, care a oferit consultanta la listare.

MedLife a reusit cea mai mare listare privata din istoria Bursei din Bucuresti, reusind sa stranga 230 milioane lei

MedLife, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Romania, a reusit pana la termenul limita, de vineri, sa stranga din piata 230 milioane lei 50,9 milioane euro) de la investitorii privati pentru actionarii care vor sa iasa din companie, suma care face din listarea companiei operatiunea cu cel mai mare succes realizata vreodata la Bursa de Valori Bucuresti BVB) de catre o firma privata, arata datele publicate luni de RTPR Allen Overy, care a oferit consultanta la listare, potrivit news. ro.

Cea mai mare lucrare din ultimii 25 de ani, finalizata. Modernizarea retelei de apa a inghitit 38, 7 milioane de lei

Cel mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani a fost finalizat. Extinderea si reabilitarea retelei de apa si canalizare, lucrare care a inghitit 38,7 milioane lei, fara TVA, a fost incheiata.

Ucraina nationalizeaza cea mai mare banca din tara, PrivatBank

Ucraina a declarat luni insolventa celei mai mari banci din tara, PrivatBank, care va fi nationalizata ca singura solutie pentru protejarea banilor a 20 de milioane de clienti ucraineni si a sistemului financiar al tarii, relateaza Reuters.

Ucraina a nationalizat cea mai mare banca pentru a evita prabusirea sectorului bancar

Ucraina a anuntat duminica seara nationalizarea celei mai mari banci comerciale din tara, PrivatBank, intr-o tentativa de a evita prabusirea sistemului bancar din aceasta fosta republica sovietica devastata de razboi, scrie AFP.

Ucraina nationalizeaza cea mai mare banca din tara

Ucraina a anuntat duminica seara nationalizarea celei mai mari banci comerciale din tara, PrivatBank, intr-o tentativa de a evita prabusirea sistemului bancar din aceasta fosta republica sovietica devastata de razboi, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Romanii, campioni la recorduri trasnite: De la 3,3 kilometri de prezervative innodate, la cea mai mare lingura de lemn (FOTO)

Romanii nu se dau in laturi de la recorduri, mai ales cand vine vorba despre lucruri iesite din comun. Unele dintre evenimentele cu care romanii au intrat in Cartea Recordurilor pot fi.

Cea mai mare pomana a porcului se gateste sambata in Piata Unirii din Focsani

Grupul de companii Premium Porc organizeaza sambata, 17 decembrie 2016, de la ora 16. 00, in Piata Unirii din municipiul Focsani, cea de-a III-a editie a evenimentului Ziua Porcului Ignat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )