Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tariceanu considera ca Ludovic Orban s-a maturizat: A facut un exercitiu pe care nu este usor sa-l faca oricine

Adevărul Adevărul,
Tariceanu considera ca Ludovic Orban s-a maturizat: A facut un exercitiu pe care nu este usor sa-l faca oricine

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, ca Romania este intr-o criza politica, iar aceasta trebuie rezolvata cat mai repede. Tariceanu a precizat ca a fost placut surprins sa constate ca Ludovic Orban s-a maturizat si stie exact care sunt punctele critice pe care trebuie sa le gestioneze. A facut un exercitiu pe care nu este usor sa-l faca oricine, a spus Tariceanu. continuă pe Adevărul

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare .

Basescu l-a reevaluat si pe Ludovic Orban: S-a maturizat politic. Nu-i voi mai spune Sica Mandolina

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la Digi24, ca Ludovic Orban s-a maturizat politic si se declara impresionat de exactitatea estimarii facute de liderul liberal in ceea ce priveste numarul de voturi de la motiunea de cenzura. Nu o sa-i mai spun Sica Mandolina, a mentionat razand Traian Basescu, aluzie la porecla pusa liderului liberal cu mai multi ani in urma.

Ludovic Orban, negocieri de ultima ora pentru sustinerea Guvernului. Calin Popescu Tariceanu nu vrea desfiintarea Sectiei Speciale

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceputmarti a doua runda de negocieri cu partidele parlamentare, dupa ce prima saptamana de discutii a liberalilor cu Opozitia a fost mai mult un esec, asta pentru.

Ludovic Orban face marele anunt: Ne-am inteles aproape cu toate partidele. Acest guvern va trece de votul din Parlament

Ludovic Orban sustine ca in urma negocierilor a ajuns la un acord politic cu toate formatiunile din opozitie si considera ca noul guvern va trece de votul din Parlament. Negocierile au decurs bine, ne-am.

Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare: Ne-am inteles cu toate partidele

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut mereu declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Acum, oficialul este convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare. Premierul desemnat Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare Ludovic Orban s-a declarat optimist cu privire la .

Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern. Lista lui Ludovic Orban a fost facuta publica

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut publica lista pentru viitorii ministri din cabinetul sau. Au aparut primele nume ale celor care vor ocupa un loc, in mod oficial, la masa noului Guvern. Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern Liderul PNL Ludovic Orban anuntat in aceasta luni, in cadrul sedintei BEX, care sunt .

Ludovic Orban: Guvernul Dancila trebuie alungat cat mai repede de la Palatul Victoria. Am incredere ca toti partenerii care au fost alaturi de noi la motiune (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca guvernul pe care il va conduce trebuie instalat cat mai rapid la Palatul Victoria. in acest sens, liderul PNL a facut apel la partidele care au sustinut.

Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament. Premierul desemnat a anuntat data oficiala

Dupa multe negocieri, premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat data oficiala cand va fi votat noul Guvern in Parlament. Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament? Presedintele PNL Ludovic Orban este perceput in sfera politica drept omul presedintelui Klaus Iohannis, cel care l-a si desemnat premier. Cumulat cu implicarea sefului de stat in .

Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a cedat presiunilor. Oficialul sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern. Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR pentru voturile noului Guvern Daca premierul desemnat Ludovic Orban facea declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a ceea ce ar trebui .

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat ca a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea PSD, dar si pentru a mobiliza parlamentarii. in conditiile in care partenerii care au fost alaturi de noi la motiunea de cenzura vor merge pana la capat, sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima, a spus, duminica, Ludovic Orban, reclamand ca este stare de necesitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )