Libnet.ro
UNICEF

08:01

Patru romani care au venit din Italia sunt in carantina la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Patru romani care au venit din Italia sunt in carantina la domiciliu

Patru constanteni care s-au intors din Italia au intrat in carantina la domiciliu. Primaria Constanta a constituit luni dimineata grupul de lucru ce va coordona masurile luate pentru prevenirea imbolnavirii cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Alerta de coronavirus la Constanta. Patru romani care s-au intors din Italia au ajuns de urgenta la spital

Patru romani intorsi recent din Italia au fost testati pentru coronavirus la Constanta.

Protest la Bechet: Oamenii, nemultumiti ca persoane care vin din Italia vor fi duse in campusul scolar

Mai multi localnici protesteaza, duminica seara, la Bechet, dupa ce autoritatile au anuntat ca toate persoanele care vin din zonele de carantina din Italia vor fi izolate intr-un campus scolar din Bechet,potrivit Mediafax.

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea .

Se poate transmite coronavirusul prin pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Ce spun specialistii

Romanii din Italia trimit in tara mii de pachete lunar, iar una dintre intrebarile care incep sa fie puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus in Italia este daca virusul se poate transmite astfel. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat ca nu este niciun pericol, pentru ca virusul nu rezista in conditii de transport prelungit.

Ludovic Orban: Sunt mai multe locuri unde romanii care ar reveni din Italia pot sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania este pregatita in cazul in care cetateni romani vor veni inapoi in tara din orasele italiene afectate de coronavirus. El a precizat ca exista mai multe locuri in care acestia pot sta in carantina, nu doar in Bucuresti.

Jurnalist antors recent din Italia pe Otopeni: Carantina de pe Otopeni, o bataie de joc e153;i o minciuna ordinara

Jurnalistul romacentn Dan Bucura, antors zilele trecute din Italia, a criticat masurile de verificare luate de catre autoritatile romacentne pe aeroportul Otopeni cu privire la pericolul de raspacentndire a coronavirusului, avacentnd an vedere ca acesta venea din cea.

Alerta in Maramures de teama coronavirusului. O femeie care a venit din Italia a lesinat

Alerta in Maramures de teama coronavirusului. O femeie a lesinat dupa ce s-a intors din Italia, iar localnicii au intrat in panica.

Pasagerii care vin din Italia cu avionul, verificati la sosirea pe Aeroportul Chisinau

In incinta Aeroportului International Chisinau, a fost montat un termoscaner pentru verificarea pasagerilor care sosesc din Italia. Masura este luata in conditiile in care in tara respectiva, in ultimele zile, sunt in crestere cazurile de imbolnavire cu coronavirus de tip nou, inclusiv decese, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )