Libnet.ro
UNICEF

01:06

Nicolae Matei, fost primar din Navodari, trimis in judecata pentru un prejudiciu de peste 4,5 milioane de euro. Consiliul Local nu se constituie parte civila

Adevărul Adevărul,
Nicolae Matei, fost primar din Navodari, trimis in judecata pentru un prejudiciu de peste 4,5 milioane de euro. Consiliul Local nu se constituie parte civila

Procurorii DNA- serviciul Teritorial Constanta l-au trimis in judecata pe fostul primar al orasului Navodari pentru abuz in serviciu si conflict de interese. Matei este acuzat ca a prejudiciat orasul si o firma privata cu peste 4,5 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Nicolae Matei, fostul primar al orasului Navodari, a fost trimis in judecata pentru un prejudiciu de peste 4,5 milioane de euro. Consiliul Local nu se constituie parte civila

Procurorii DNA- serviciul Teritorial Constanta l-au trimis in judecata pe fostul primar al orasului Navodari pentru abuz in serviciu si conflict de interese. Matei este acuzat ca a prejudiciat orasul si o firma privata cu peste 4,5 milioane de euro.

Fost primar, trimis in judecata de DNA intr-un dosar legat de Tabara de copii de la Navodari

Fostul primar al orasului Navodari, Nicolae Matei, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru abuz in serviciu si conflict de interese, fiind acuzat ca a urmarit scoaterea abuziva din patrimoniul public a mai multor imobile apartinand Taberei de copii din localitate, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei.

Fost primar, trimis in judecata pentru abuz in serviciu cu prejudiciu de milioane de euro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Serviciul Teritorial Constanta au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a fostului primar al orasului Navodari, Matei Nicolae,.

Fostul primar de Truseni, trimis in judecata pentru delapidarea terenurilor din rezervele adminstratiei publice locale

Procuratura municipiului Chisinau, Oficiul Buiucani, afinalizat urmarirea penala si a expediat in judecata cauza penala de invinuire a doua persoane de comiterea escrocheriei si delapidarea averii straine, ambele infractiuni comise in proportii deosebit de mari.

Un primar din Prahova, acuzat de violarea vietii private. Ce a putut sa le faca edilul angajatilor din Primarie (FOTO)

Primarul unei comune din Prahova este cercetat dupa ce a fost acuzat de violarea vietii private. O angajata a sesizat Inspectoratul Judetean de Politie dupa ce edilul Marian Apostol, primar in comuna.

Un primar din judetul Prahova este cercetat pentru violarea vietii private, dupa ce a ascuns microfoane in birourile angajatilor

Primarul comunei Dumbrava din Prahova, Marian Apostol, este cercetat penal pentru violarea vietii private, dupa ce Inspectoratul Judetean de Politie au fost sesizati de o angajata ca edilul ar fi montat aparatura de ascultare in institutie. Politistii au gasit mai multe microfoane si reportofoane ascunse in sertare, relateazaziarul Incomod.

Un primar din judetul Galati isi infiinteaza propriul sistem de alertare prin SMS

Primarul orasului Targu Bujor, din judetul Galati, Laurentiu Gidei, ii roaga pe cetateni sa-i transmita numerele de telefon pentru a fi alertati de catre el prin SMS cu privire la eventualele fenomene meteorologice imediate sau despre evenimente importante din localitate, el afirmand ca asteapta si infiintarea sistemului national de altertare, potrivit News. ro.

Cel putin doi jurnalisti ar fi fost raniti din greseala de rachetele unui elicopter rusesc - VIDEO

Doua persoane au ajuns la spital cu rani grave dupa ce un elicopter a tras cu rachete, din greseala, in directia celor care asistau la exercitiile militare Zapad 2017. Potrivit themoscowtimes. com,.

Concluzie halucinanta la Iasi, in cazul bebelusului mort la scurt timp dupa ce a fost scos din cristelnita. Ce spun medicii legisti

Medicii legisti de la Institutul de Medicina Legala din Iasi au efectuat necropsia bebelusului decedat in conditii suspecte, dupa botezul in biserica din localitatea Curaturi,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )