Libnet.ro
UNICEF

13:30

Nicusor Dan: La iarna vom avea 10-15 avarii pe zi. Ne vom pregati pentru o reactie rapida. Din primavara vor incepe lucrarile la reteaua principala de termoficare

B1 B1,
Nicusor Dan: La iarna vom avea 10-15 avarii pe zi. Ne vom pregati pentru o reactie rapida. Din primavara vor incepe lucrarile la reteaua principala de termoficare

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat ca, in mod evident, reteaua de termoficare a Bucurestiului nu va putea fi schimbata pana vine iarna. in schimb, odata ce-si va prelua mandatul, el va. continuă pe B1

Dan Barna: Vom avea propunere de premier, speram ca avem un rezultat electoral care sa ne duca intr-o zona in care sa putem pretinde si guvernarea

Co-presedintele USR Dan Barna anunta ca, dupa alegerile parlamentare Alianta USR-PLUS, va avea o propunere pentru functia de premier, iar miza aliantei este de a obtine cat mai multe mandate in Parlament. Avand un grup parlamentar puternic, putem discuta de o coalitie de guvernare cu PNL. Deci, o sa vedem care sunt rezultatele electorale, in functie de asta o sa vedem ce coalitie va fi necesara, afirma Dan Barna.

Nicusor Dan anunta o iarna cu mai multe avarii la termoficare decat in 2019

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a estimat luni ca in aceasta iarna se vor inregistra mai multe avarii decat in iarna precedenta, din cauza invechirii retelei si a faptului ca in timpul verii nu au fost facute reparatiile necesare.

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei: Va fi o iarna foarte grea. Sunt multe avarii

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, sustine ca pe bucuresteni ii asteapta o iarna grea.

Nicusor Dan pregateste bucurestenii pentru ce e mai rau: in legatura cu caldura, va fi o iarna grea

In ciuda temperaturilor ridicate din aceasta perioada, prognoza ne arata ca in Bucuresti vor veni zile reci. Din acest motiv, Nicusor Dan, primarul ales de bucuresteni, trage un semnal de alarma pentru multi dintre acestia. Viitorul primar reaminteste de problemele vechi de termoficare si da asigurari ca lucrurile nu se vor remedia imediat. Pe semne, .

Nicusor Dan: Politia Locala e un organism total deficitar. Vom stabili indicatori de performanta, iar cei care nu-i respecta pot fi chiar demisi

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat ca Politia Locala a Municipiului Bucuresti are un management defectuos, iar angajatii s-au obisnuit sa stea in birouri, in loc sa mearga pe teren,.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, la RTV. Principalele probleme ale Capitalei sunt termoficarea, poluarea si traficul

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, si premierul Ludovic Orban au fost participat, duminica seara, la o emisiune la Romania TV. Nicusor Dan a declarat ca pe bucuresteni ii asteapta o iarna grea, in conditiile in care sistemul de termoficare este mai prost decat cel de acum 3-4 ani.

Nicusor Dan, despre termoficarea din Capitala: Din cauza contextului electoral, in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare. Clar o sa fie mai greu decat iarna trecuta Vor interveni si privati pe teren (VIDEO)

Primarul general ales Nicusor Dan a vorbit despre termoficareadin Capitala, luni, si sustine ca in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare, din cauza contextului electoral. Noul edil a.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei poate avea propriul sistem de testare pentru coronavirus. Dureaza cam doua luni sa specializezi oameni in plus, dar o sa facem asta

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat, miercuri seara, ca odata ce-si va prelua mandatul, va face demersurile necesare ca Primaria sa se implice in testarea populatiei bucurestene pentru.

Salariul colosal pe care il avea arhitectul-sef al Bucurestiului. Nicusor Dan l-a dat afara

Nicusor Dan vrea sa faca ordine in istitutiile care apartin de Primaria Capitalei. Noul edil al Bucurestiului a vorbit despre demiterea unor directori, printre care se numara Iordache, seful Directiei Juridice, dar si Stefan Dumitrascu, arhitectul-sef al Bucurestiului.

Barna: Nicusor Dan e oricand binevenit in USR, in USR-PLUS

Co-presedintele USR Dan Barna afirma ca partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicusor Dan invitatia de a reveni in USR. Eu insa cred, daca imi dau o parere personala, ca va ramane primar independent tocmai pentru ca aceasta sustinere a celor doi poli de forta de pe dreapta din Bucuresti, USR-PLUS si PNL, este exact de natura sa-i asigure sustinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucuresti, spune Dan Barna.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )