Libnet.ro
UNICEF

18:00

Nicusor Dan anunta cum va reduce traficul din Capitala: Le mai dam o luna de acomodare soferilor

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan anunta cum va reduce traficul din Capitala: Le mai dam o luna de acomodare soferilor

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a explicat care este planul de viitor pentru a rezolva una dintre cele mai mari probleme din Capitala si anume traficul. continuă pe Antena3

Mare atentie, soferi! Nicusor Dan anunta revolutie in traficul din Bucuresti. Ce masuri vor fi luate: Le dam o luna de acomodare soferilor

Vesti bune pentru milioane de bucuresteni! Nici nu si-a intrat bine in functie, dar are planuri extraordinar de bune pentru problemele majore ale Bucurestiului. Dupa ce a dat asigurari ca apa calda si caldura nu vor mai lipsi in aceasta iarna, Nicusor Dan atinge un alt punct sensibil al bucurestenilor: traficul. Viitorul primar a explicat .

Nicusor Dan anunta ca s-a intalnit cu administratorul special al ELCEN: M-am convins din nou ca sistemul de termoficaree intr-o situatie foarte dificila

Nicusor Dan a anuntat ca a avut marti o intalnire cu administratorul special al ELCEN, Claudiu Cretu pentru ca a dorit sa vada concret cum s-a lucrat in ultimii ani de zile in domeniul termoficarii. Acesta a adaugat ca s-a convins din nou ca sistemul de termoficare din Bucuresti este intr-o situatie dificila si este important sa existe solutii pentru a rezolva problemele de sistem.

Nicusor Dan anunta un audit la Primaria Capitalei

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni ca in termen de o saptamana de la in.

VIDEO Nicusor Dan: Iesiti la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia Cautati cu rabdare pe buletinul de vot

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia si spune ca este un moment al revansei. El a acuzat ca in ziua votului continua campania murdara. Nicusor Dan a mai spus ca a primit sesizari din partea alegatorilor ca se descurca mai greu cu buletinul de vot pentru primar si i-a indemnat pe oameni sa caute cu rabdare si sa aleaga candidatul preferat.

Cum incearca Nicusor Dan sa rezolve traficul Capitalei cu ecuatii matematice. Primul reportaj cu noul primar al Bucurestiului

Candidatul USR-PLUS-PNL Nicusor Dan a reusit duminica seara sa o invinga pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, obtinand un scor de aproape 43% din voturi. intr-un reportaj pentru stirileprotv, printre ecuatiile matematice cu care vrea sa rezolve problema traficului din Capitala, noul edil vorbeste si despre dansul cu care si-a cucerit nevasta.

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18.00. Va pierde Gabriela Firea Capitala? Cate procente o despart de Nicusor Dan

Mai sunt trei ore pana la finalul scrutinului pentru aceste alegeri locale 2020. incercam sa va tinem la curent, in timp real, cu exit-poll-urile la iesirea din sectiile de vot. Trei institute acreditate furnizeaza aceste date in timp real. Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18. 00 Scrutinul pentru aceste Alegeri Locale se apropie de sfarsit, iar .

Ludovic Orban: Capitala are datorii vizibile de 4 miliarde. Cine stie cate mai sunt ascunse. Nicusor Dan trebuie sa faca o evaluare, ca situatia e extrema (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca prima grija a lui Nicusor Dan, dupa ce-si va incepe mandatul de Primar General, va fi sa evalueze situatia cheltuielilor si a datoriilor.

Ce a facut Nicusor Dan in prima zi din mandatul de primar. Prima intalnire importanta

Noul primar general ales al Bucurestiului, Nicusor Dan a inceput deja mandatul in forta, demonstrand ca este hotarat sa faca lucruri marete pentru Capitala. Ce a facut Nicusor Dan in prima ca primar General al Capitalei Nicusor Dan s-a intalnit cu administratorul special al ELCEN Claudiu Cretu, specialist al sistemului de termoficare al Bucurestiului pentru .

Solutiile propuse de Nicusor Dan pentru rezolvarea problemelor cu furnizarea apei calde in Capitala, in iarna care urmeaza (VIDEO)

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan a explicat luni seraa, in platoul B1 TV cum va rezolvaproblema furnizarii apei calde in iarna care urmeaza, dupa o lunga perioada in care bucurestenii au avut de.

Alegeri locale 2020. Bucurie la sediul USR-Plus din Timisoara, pentru victoria lui Nicusor Dan in capitala

In lipsa exit poll-urilor in Timisoara, Dominic Fritz si Cristian Mos, candidatii USR-Plus la primarie, respectiv Consiliul Judetean Timis, au aplaudat victoria lui Nicusor Dan de la Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )