Libnet.ro
UNICEF

00:07

NICUSOR DAN: Nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor

Primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, a declarat ca nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor si sa blocheze investitiile pe care aceasta institutie doreste sa le faca in municipiu, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO. Nicusor Dan promite colaborare cu Ministerul Transporturilor

Primarul general ales, Nicusor Dan, a declarat ca nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie.

NICUSOR DAN: Nu se va mai intampla ca PMB sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor

Primarul general ales, Nicusor Dan, a declarat, astazi, ca nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor, in situatii precum cele care tin de eliberarea unui certificat de urbanism.

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei: Prima problema este sa vedem situatia bugetara, sa vedem cum putem sa o echilibram (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei a oferit miercuri, 30 septembrie, informatii despre probleme pe care isi doreste sa le rezolve in Bucuresti, la inceput de mandat, dar si despre planurile pe care le are pentru.

Ce se va intampla cu Companiile Municipale ale Gabrielei Firea. Nicusor Dan a facut anuntul radical

Razboiul dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea, cel inceput acum patru ani, de-abi de-acum in colo incepe sa se incinga. Nicusor Dan, primarul ales, al Capitalei, dar nu inca in functie, promite revolutie in primaria generala. Ce se va intampla cu Companiile Municipale ale Gabrielei Firea Oda ta instalat, conform Anten3, noul primar promite ca .

Ce a spus Gabriela Firea dupa rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lasat lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a recunoscut infrangerea in fata lui Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei a sustinut o declaratie pe pagina sa de Facebook dupa ce Biroul Electoral Central l-a desemnat castigator la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Capitalei pe Nicusor Dan. Gabriela Firea, mesaj pentru Nicusor Dan dupa ce acesta a fost .

Nicusor Dan, despre evenimentele organizate de Primarie cu ocazia Sarbatorilor: Foarte putin probabil sa se mai organizeze. Suntem intr-o situatie economica dificila si trebuie sa directionam banii acolo unde sunt urgentele

Nicusor Dan, Primarul Generalales al Capitalei, a vorbit despre reducerea bugetului alocat pentru evenimentele care sunt organizate de Primaria Capitalei cu ocazia Sarbatorilor, din cauza datoriilor imese pe.

Nicusor Dan: Nu exclud sa ma inscriu in PNL, dar acum ma concentrez pe Capitala. Sustinerea PNL a fost momentul psihologic al alegerilor locale

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, nu exclude inscrierea in PNL pana la finalul mandatului, insa deocamdata isi concetreaza toate energiile pe problemele Capitalei. Nicusor Dan crede ca momentul decisiv al alegerilor a fost, de fapt, in primavara, cand PNL a anuntat ca-l sustine pentru Primaria Capitalei.

Nicusor Dan face curatenie in primarie. Vrea sa dea afara directorii lui Firea si sa-i desfiinteze Companiile Municipale

Nicusor Dan incepe curatenia inPrimaria Capitalei. Edilul ales a declarat astazi ca acordul cu fortele politice din timpul campaniei a fost ca, odata ajuns in functia de primar, sa fie desfiintate Companiile Municipale infiintate de fostul primar, Gabriela Firea. Vor mai ramane insa companii vitale, cum este Termoenergetica, cea care a preluat activitatea fostului RADET, a explicat Nicusor Dan.

NICUSOR DAN, DESPRE RETEAUA DE TERMOFICARE A CAPITALEI: Trebuie sa facem un management de avarie

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca, din momentul in care va prelua functia, va face un management de avarie in ceea ce priveste situatia retelelor de termoficare, respectiv a caldurii si apei calde din Bucuresti.

Gabriela Firea continua asaltul la Nicusor Dan. Fostul edil al Capitalei este nemultumit de lipsa apei calde

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea continua atacurile la adresa lui Nicusor Dan chiar si dupa alegerile locale. Aceasta il critica pe Nicusor Dan precizand ca a jurat ca, daca pune piciorul in primarie, apa calda va fi livrata peste tot imediat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )