Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan: O sa avem in seara aceasta un final fericit daca ritmul de vot se mentine

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan: O sa avem in seara aceasta un final fericit daca ritmul de vot se mentine

Nicusor Dan se asteapta la un final fericit duminica seara, daca ritmul de vot se pastreaza asa cum este acum. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan: O sa avem un final fericit in seara asta daca ritmul de vot se pastreaza

Candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Generala a Capitalei, Nicusor Dan, spune ca, toate informatiile converg catre ideea ca o sa avem in seara asta un final fericit daca se mentine ritmul de vot.

Surse. Bucurestenii s-au pierdut cu Firea: l-au votat pe Nicusor Dan. Cate procente are in fata cu doua ore inainte de final. Lupta pe viata si pe moarte la sectoare

La ora 19. 00, cu doua ore inainte de inchiderea urnelor, Nicusor Dan avea un avans de 5 procente in fata Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul. Cifrele sunt furnizate de casele de sondare pe baza EXIT POLL - urilor. Diferenta va creste in cazul in care prezenta la urne se va mentine pe un trend ascendent. Dreapta ar putea castiga 5 din cele 6 sectoare: cea mai stransa lupta se duce la Sectorul 4.

Nicusor Dan o aseamana pe Gabriela Firea cu Nicolae Ceausescu: Daca ar avea loc alegeri in interiorul primariei, sunt convins ca as castiga cu 80-20

Candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL la primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dezvaluit joi intr-un interviu la Adevarul Live ca angajatii primariei Bucuresti au liber azi si maine pentru a se pregati de alegeri precum si ca femeile sunt sunate si cumva obligate sa participe la un miting organizat de Gabriela Firea in fata primariei. Acesta a mai adaugat apoi ca angajatii din subordine sunt nemultumiti de angajarile pe pile.

Cum a reactionat Nicusor Dan, dupa rezultatele exit-poll. Anuntul neasteptat al lui Ludovic Orban

Dupa o campanie agitata si un vot care a fost o premiera pentru romani, iata ca a venit si seara in care aflam primele rezultatele ale alegerilor locale 2020. Nicusor Dan a primit fericit cifrele de la principalele centre care au realizat sondaje de tip exit-poll, iar declaratiile lui au fost pe placul celor care .

NICUSOR DAN: Sunt foarte optimist ca in seara aceasta vor invinge adevarul, onestitatea, dreptatea, competenta si decenta

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca este optimist ca in aceasta seara va invinge adevarul, dreptatea, competenta si decenta. El i-a indemnat pe bucuresteni sa iasa in numar mare la vot.

VIDEO Nicusor Dan: Daca veti continua sa iesiti la vot in acelasi ritm, in seara asta va invinge bunul simt

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan i-a indemnat pe bucuresteni sa iasa in continuare in numar mare la vot, spunand ca daca se mentine ritmul de prezenta, atunci va invinge bunul simt, iar Capitala va intra, in sfarsit, intr-o zona de normalitate.

Surpriza! Ce a raspuns Nicusor Dan cand a fost intrebat daca se inscrie in PNL

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, dat castigator de rezultatele exit-poll, a fost intrebat, duminica seara, daca se va inscrie in PNL. Nu a confirmat, dar nici nu a infirmat posibilitatea.

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

Moment final al campaniei electorale al aliantei PNL USR PLUS. Nicusor Dan: Nu va mai lasati pacaliti de administratia PSD, care v-a furat 4 ani din viata

Partidele de dreapta, PNL si USR PLUS, candidatii unici pentru functiile de primar de sector, candidatul unic al acestor partide la Primaria Generala, Nicusor Dan, primul ministru Ludovic Orban, au fost prezenti la evenimentul final al acestei campanii electorale, unde si-au prezentat ultimele declaratii inainte de alegerile din 27 septembrie.

Nicusor Dan, despre dezbaterea cu Firea: Mi-ar fi placut sa demontez minciunile din campania asta. As intreba-o daca se simte responsabila pentru 10 august

Nicusor Dan, candidat al PNL si USR-PLUS pentru Primaria Generala, a precizat ce ar fi vrut sa o intrebe pe Gabriela Firea daca ar fi avut loc o dezbatere fata in fata cu aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )