Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Nicusor Dan: Daca veti continua sa iesiti la vot in acelasi ritm, in seara asta va invinge bunul simt

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Nicusor Dan: Daca veti continua sa iesiti la vot in acelasi ritm, in seara asta va invinge bunul simt

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan i-a indemnat pe bucuresteni sa iasa in continuare in numar mare la vot, spunand ca daca se mentine ritmul de prezenta, atunci va invinge bunul simt, iar Capitala va intra, in sfarsit, intr-o zona de normalitate. continuă pe Hotnews

VIDEO Nicusor Dan: Iesiti la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia Cautati cu rabdare pe buletinul de vot

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia si spune ca este un moment al revansei. El a acuzat ca in ziua votului continua campania murdara. Nicusor Dan a mai spus ca a primit sesizari din partea alegatorilor ca se descurca mai greu cu buletinul de vot pentru primar si i-a indemnat pe oameni sa caute cu rabdare si sa aleaga candidatul preferat.

VIDEO Nicusor Dan, primele declaratii de presa: Sa stiti ca sunt mai bucuros pentru bucuria voastra decat pentru propria mea bucurie

Nicusor Dan, cotat castigator pentru primaria Capitalei, i-a asigurat duminica seara pe bucuresteni, atat cei care l-au votat cat si pe cei care nu l-au votat, ca Primaria va fi partenerul lor.

Nicusor Dan: Este un moment al revansei. Mergeti la vot si cercetati cu atentie buletinul pentru primarul general, ca sa gasiti candidatul pe care vreti sa-l votati (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a spus duminica, intr-o declaratie de presa de la sediul sau de campanie, ca alegerile locale din acest an sunt un.

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan dupa votare: Tinerii NU vor CAINI la Primarie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi

Gabriela Firea vine cu replica pentru Nicusor Dan in urma celor declarate de contracandidatul ei la urnele de vot, in aceasta dimineata. Razboiul continua intre cei doi candidati din cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan Spiritele s-au incins de-a lungul campaniei electorale in special intre Nicusor Dan si Gabriela .

Nicusor Dan: O sa avem un final fericit in seara asta daca ritmul de vot se pastreaza

Candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Generala a Capitalei, Nicusor Dan, spune ca, toate informatiile converg catre ideea ca o sa avem in seara asta un final fericit daca se mentine ritmul de vot.

Nicusor Dan: O sa avem in seara aceasta un final fericit daca ritmul de vot se mentine

Nicusor Dan se asteapta la un final fericit duminica seara, daca ritmul de vot se pastreaza asa cum este acum.

Nicusor Dan a refuzat sa raspunda intrebarilor Antena 3: Va veti retrage plangerile impotria Primariei?

Nicusor Dan a refuzat sa raspunda intrebarilor Antena 3, la finalul conferintei de presa pe care a sustinut-o impreuna cu liderul PNL, Ludovic Orban. Mihaela Birzila l-a intrebat pe viitorul primar al Capitalei daca isi va retrage plangerile depuse impotriva Primariei Capitalei, insa acesta a plecat.

ALEGERI LOCALE 2020 - Nicusor Dan: Este un moment al revansei, revansa pentru 10 august

Candidatul PNL, USR si PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor, Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita eventuale aglomeratii care s-ar putea forma in orele urmatoare. Este un moment al revansei si este o alegere despre valorile in care credem transmite Dan, in ziua scrutinului. Nu in ultimul rand Nicusor Dan acuza ca in ziua votului continua campania murdara la adresa sa.

Nicusor Dan: indemn oamenii sa iasa la vot De cate ori oamenii au iesit la vot, am castigat (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primpria Capitalei a explicat cat de importanta este prezenta la vot si mai ales cum aceasta poate schimba scrutinul din Bucuresti. Mai mult decat atat,.

Nicusor Dan: indemn oamenii sa iasa la vot De cate ori oamenii au iesit la vot, am castigat (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primpria Capitalei a explicat cat de importanta este prezenta la vot si mai ales cum aceasta poate schimba scrutinul din Bucuresti. Mai mult decat atat,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )