Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan: O sa avem un final fericit in seara asta daca ritmul de vot se pastreaza

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan: O sa avem un final fericit in seara asta daca ritmul de vot se pastreaza

Candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Generala a Capitalei, Nicusor Dan, spune ca, toate informatiile converg catre ideea ca o sa avem in seara asta un final fericit daca se mentine ritmul de vot. continuă pe Antena3

Nicusor Dan: O sa avem in seara aceasta un final fericit daca ritmul de vot se mentine

Nicusor Dan se asteapta la un final fericit duminica seara, daca ritmul de vot se pastreaza asa cum este acum.

Nicusor Dan, apostrofat ia iesirea de la vot: Sa stiti ca nu toti barbatii fac femeile panarame! - VIDEO

Nicusor Dan candidatul PNL-USR-PLUS la alegerile locale din Bucuresti, a venit duminica dimineata la vot impreuna cu fiica si sotia. La iesirea din sectia de votare a declarat ca a votat cu sete si a indemnat bucurestenii sa participe la vot.

Cum a reactionat Nicusor Dan, dupa rezultatele exit-poll. Anuntul neasteptat al lui Ludovic Orban

Dupa o campanie agitata si un vot care a fost o premiera pentru romani, iata ca a venit si seara in care aflam primele rezultatele ale alegerilor locale 2020. Nicusor Dan a primit fericit cifrele de la principalele centre care au realizat sondaje de tip exit-poll, iar declaratiile lui au fost pe placul celor care .

NICUSOR DAN: Sunt foarte optimist ca in seara aceasta vor invinge adevarul, onestitatea, dreptatea, competenta si decenta

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca este optimist ca in aceasta seara va invinge adevarul, dreptatea, competenta si decenta. El i-a indemnat pe bucuresteni sa iasa in numar mare la vot.

Ultima mizerie de campanie in Bucuresti. Panouri uriase cu traficdeinfluenta si caine vizavi de sediul de campanie al lui Nicusor Dan

Pe panourile publicitare de pe magazinul Cocor, vizavi de sediul de campanie al lui Nicusor Dan, au rulat vineri seara, in ultima zi de campanie, mesajele traficdeinfluenta si caine, alaturi de siglele PNL si USR-PLUS. Acestea fac referire la inregistrarile care au aparut in spatiul public, redand discutia dintre Nicusor Dan si consilierul primarului PSD al sectorului 4 pe tema demolarii unui imobil din Parcul Oraselul Copiilor.

Nicusor Dan, la sediul liberalilor: Am venit sa-i multumesc prietenului meu Ludovic Orban Ce a spus despre scenariul intrarii in PNL si ce mesaj are pentru Firea

Castigatorul alegerilor din Bucuresti, Nicusor Dan, a mers duminica seara la sediul PNL pentru a-i multumi prietenului Ludovic Orban pentru campania pe care au dus-o impreuna, afirmand ca va colabora cu guvernul pentru punerea in practica a proiectelor, de la metroul de suprafata, la autostrada centurii.

Nicusor Dan o aseamana pe Gabriela Firea cu Nicolae Ceausescu: Daca ar avea loc alegeri in interiorul primariei, sunt convins ca as castiga cu 80-20

Candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL la primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dezvaluit joi intr-un interviu la Adevarul Live ca angajatii primariei Bucuresti au liber azi si maine pentru a se pregati de alegeri precum si ca femeile sunt sunate si cumva obligate sa participe la un miting organizat de Gabriela Firea in fata primariei. Acesta a mai adaugat apoi ca angajatii din subordine sunt nemultumiti de angajarile pe pile.

VIDEO Nicusor Dan: Daca veti continua sa iesiti la vot in acelasi ritm, in seara asta va invinge bunul simt

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan i-a indemnat pe bucuresteni sa iasa in continuare in numar mare la vot, spunand ca daca se mentine ritmul de prezenta, atunci va invinge bunul simt, iar Capitala va intra, in sfarsit, intr-o zona de normalitate.

Nicusor Dan, despre dezbaterea cu Firea: Mi-ar fi placut sa demontez minciunile din campania asta. As intreba-o daca se simte responsabila pentru 10 august

Nicusor Dan, candidat al PNL si USR-PLUS pentru Primaria Generala, a precizat ce ar fi vrut sa o intrebe pe Gabriela Firea daca ar fi avut loc o dezbatere fata in fata cu aceasta.

Surpriza! Ce a raspuns Nicusor Dan cand a fost intrebat daca se inscrie in PNL

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, dat castigator de rezultatele exit-poll, a fost intrebat, duminica seara, daca se va inscrie in PNL. Nu a confirmat, dar nici nu a infirmat posibilitatea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )