Libnet.ro
UNICEF

09:15

Nicusor Dan: Daca se voteaza constituirea comisiei privind alegerile prezidentiale din 2009, se va incalca Regulamentul

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan: Daca se voteaza constituirea comisiei privind alegerile prezidentiale din 2009, se va incalca Regulamentul

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat marti, la Parlament, ca daca proiectul de hotarare a comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se voteaza in sedinta plenului reunit de. continuă pe Antena3

Daca se voteaza constituirea comisiei privind alegerile prezidentiale din 2009, se va incalca Regulamentul

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat marti, la Parlament, ca daca proiectul de hotarare a comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se voteaza in sedinta plenului reunit de miercuri se incalca Regulamentul Camerei Deputatilor si al Senatului, aceasta comisie fiind un joc de imagine al coalitiei de guvernare PSD-ALDE.

Parchetul instantei supreme a deschis dosar penal privind alegerile prezidentiale din 2009

Parchetul instantei supreme a deschis dosar penal privind alegerile prezidentiale din 2009 si face cercetari pentru abuz in serviciu si falsificarea documentelor si evidentelor electorale, ancheta fiind inceputa dupa informatiile facute publice de Dan Andronic, potrivit News. ro.

Lazar, despre afirmatiile lui Andronic privind alegerile din 2009: Monitorizam cu atentie discutiile din spatiul public, vom da luni un punct de vedere

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, luni, referitor la afirmatiile lui Dan Andronic privind alegerile din 2009, ca Ministerul Public a analizat cu atentie discutiile din spatiul public si luni va da un punct de vedere in cazul acestora.

Nicusor Dan, dupa scandalurile din USR: in partid sunt multi oameni inteligenti care au uneori opinii divergente

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat sambata ca in partid sunt multi oameni inteligenti care au uneori opinii divergente, dar discutiile pe marginea statutului formatiunii purtate.

Parchetul General deschide o ancheta privind alegerile din 2009: Decizia lui Augustin Lazar ar putea bloca cercetarile facute de comisia parlamentara (VIDEO)

Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009 ar putea fi blocata chiar de catre Parchetul General. Ministerul Public a decis deschiderea unei anchete penale pe aceasta speta, ceea ce.

PSD anunta cine va face parte din comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Grupul deputatilor PSD i-a desemnat pe Liviu Dragnea, Eugen Nicolicea, Dorel Caprar, Mihai Weber si Liviu Plesoianu sa faca parte din comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009,.

Liviu Dragnea: Miercuri va incepe sa functioneze comisia de ancheta privind alegerile din 2009

Liviu Dragnea spune ca miercuri se va infiinta comisia de ancheta privind alegerile din 2009 si tot miercuri aceasta comisie va incepe sa functioneze. Presedintele Camerei Deputatilor.

PSD nu renunta la Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009, desi Parchetul General a deschis o ancheta. Ce modificari au adus in comisiile juridice

Majoritatea PSD-ALDE-UDMR din comisiile juridice reunite din parlament a votat marti infiintarea comisiei de ancheta parlamentara care vizeaza alegerile prezidentiale din 2009, in ciuda faptului ca luni parchetul general a anuntat ca a deschis o ancheta proprie, iar un articol din Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca o ancheta judiciara blocheaza ancheta parlamentara. Pentru a evita aceasta situatie, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor Eugen Nicolicea a propus un amendament la proiectul de constituire a comisiei, impotriva caruia s-au pronuntat cei de la USR si PNL.

Serban Nicolae, despre audierile din comisia parlamentara privind alegerile din 2009: Augustin Lazar nu este foarte lamurit cat trebuie sa vorbeasca si cat trebuie sa se abtina

Presedintele Comisiei Juridice din Senat, Serban Nicolae, l-a acuzat pe procurorul general Augustin Lazar de comportament absolut inacceptabil dupa ce acesta a afirmat ca procurorii pot fi audiati doar de alti magistrati si nu au ce cauta in comisii de genul celei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009.

Augustin Lazar despre comisia parlamentara de ancheta privind alegerile din 2009: Magistratii pot fi audiati, in cadrul legal, doar de catre alti magistrati

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca magistratii pot fi audiati doar de catre alti magistrati si ca, in opinia sa, acestia nu au ce cauta in comisii de genul celei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009. Infiintarea comisiei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009 va fi votata miercurea viitoare de plenul reunit, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. El a afirmat ca Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, ar urma sa fie chemata sa dea explicatii in fata acestei comisii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )