Libnet.ro
UNICEF

16:00

Nicusor Dan, declaratie despre soarta clubului CSM Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan, declaratie despre soarta clubului CSM Bucuresti

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca in acest moment nu se pune problema desfiintarii ech. continuă pe România Liberă

NICUSOR DAN: Nu se pune problema desfiintarii in acest moment a echipei feminine de la CSM Bucuresti

Primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, a afirmat, joi, ca in acest moment nu se pune problema desfiintarii echipei de handbal feminin CSM Bucuresti, care depinde de bugetul Capitalei, precizand insa ca va avea o preocupare in ceea ce priveste finantarea pe urmatorii ani, conform Agerpres.

Cum a scapat Nicusor Dan de problemele cu apa calda din Bucuresti. Ce spune despre o taxa pe centrale de apartament

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan afirma ca are centrala de apartament, deoarece locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. El exclude o taxa pe centrala de apartament, idee pe care o considera absurda, deoarece Primaria Capitalei nu a rezolvat inca problema apei calde si a caldurii.

Digi24: Cum a scapat Nicusor Dan de problemele cu apa calda in Bucuresti. Primarul general ales exclude o taxa pe centrala de apartament

Nicusor Dan spune ca are centrala de apartament, deoarece locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. Cu privire la un zvon despre taxa pe centrala de apartament, primarul general ales afirma ca este absurda o astfel de politica, deoarece Primaria Capitalei nu a rezolvat inca problema apei calde si a caldurii.

BARNA: Nicusor Dan e oricand binevenit in USR, in USR-PLUS

Co-presedintele USR Dan Barna afirma ca partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicusor Dan invitatia de a reveni in USR. Eu insa cred, daca imi dau o parere personala, ca va ramane primar independent tocmai pentru ca aceasta sustinere a celor doi poli de forta de pe dreapta din Bucuresti, USR-PLUS si PNL, este exact de natura sa-i asigure sustinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucuresti, spune Dan Barna, conform news. ro.

Barna: Nicusor Dan e oricand binevenit in USR, in USR-PLUS

Co-presedintele USR Dan Barna afirma ca partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicusor Dan invitatia de a reveni in USR. Eu insa cred, daca imi dau o parere personala, ca va ramane primar independent tocmai pentru ca aceasta sustinere a celor doi poli de forta de pe dreapta din Bucuresti, USR-PLUS si PNL, este exact de natura sa-i asigure sustinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucuresti, spune Dan Barna.

Nicusor Dan, despre posibilitatea unui al treilea viceprimar: Legea nu permite. Discutia este inchisa

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a declarat, referitor la posibilitatea unui al treilea viceprimar, ca legea nu permite acest lucru, fiind clare prevederile Codului administrativ potrivit careia PMB are doi viceprimari. El a adaugat ca discutia despre acest subiect este inchisa, insa si-ar dori ca din majoritatea care se va crea in Consiliul General sa faca parte si PMP, nu doar PNL si USR-PLUS.

Nicusor Dan: Recomand ca oamenii sa poarte masca si afara Ce raspunde intrebat care sunt locurile din Bucuresti cu cel mai mare risc de infectare

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, le recomanda bucurestenilor sa poarte masca de protectie si in spatiile deschide, nu doar in interior. intrebat care sunt cele mai periculoase locuri pentru bucuresteni, unde se pot infecta cu noul coronavirus, el a enumerat pietele si transportul public, cand este depasit ca si capacitate.

Nicusor Dan anunta reguli noi pentru bucuresteni. Ce li se pregateste lucuitorilor Capitalei: E o situatie periculoasa

In cursul serii de ieri, primarul ales al Capitalei a discutat despre incidentul pentrecut la metrou si despre aglomeratia zilnica din subteran, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta trage un semnal de alarma cu privire la disfunctionalitatea transportului de suprafata. Pe de alta parte, Nicusor Dan are in plan testarea pentru COVID-19 in paralel a .

Nicusor Dan, despre termoficarea din Capitala: Din cauza contextului electoral, in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare. Clar o sa fie mai greu decat iarna trecuta Vor interveni si privati pe teren (VIDEO)

Primarul general ales Nicusor Dan a vorbit despre termoficareadin Capitala, luni, si sustine ca in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare, din cauza contextului electoral. Noul edil a.

NICUSOR DAN: Primaria Capitalei - datorii de 4 miliarde de lei

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, duminica seara, ca datoria Primariei Municipiului Bucuresti este in jur de 4 miliarde de lei, mentionand ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca este esalonarea platilor pentru mentinerea corabiei la suprafata, conform Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )