Libnet.ro
UNICEF

15:00

Nicusor Dan anunta reguli noi pentru bucuresteni. Ce li se pregateste lucuitorilor Capitalei: E o situatie periculoasa

Playtech Playtech,
Nicusor Dan anunta reguli noi pentru bucuresteni. Ce li se pregateste lucuitorilor Capitalei: E o situatie periculoasa

In cursul serii de ieri, primarul ales al Capitalei a discutat despre incidentul pentrecut la metrou si despre aglomeratia zilnica din subteran, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta trage un semnal de alarma cu privire la disfunctionalitatea transportului de suprafata. Pe de alta parte, Nicusor Dan are in plan testarea pentru COVID-19 in paralel a . continuă pe Playtech

Nicusor Dan anunta o iarna cu mai multe avarii la termoficare decat in 2019

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a estimat luni ca in aceasta iarna se vor inregistra mai multe avarii decat in iarna precedenta, din cauza invechirii retelei si a faptului ca in timpul verii nu au fost facute reparatiile necesare.

Nicusor Dan anunta ca Primaria Capitalei are datorii de 4 miliarde de lei

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, duminica seara, ca datoria Primariei Municipiul.

Nicusor Dan a facut testul pentru COVID-19 si se autoizoleaza: Nu am niciun fel de simptome specifice bolii

Primarul general ales al Capitalei a anuntat, luni, ca a facut testul pentru COVID-19 si a decis sa se autozioleze pana la aflarea rezultatului. Nicusor Dan, care a precizat ca nu are niciun fel de simptome.

CORONAVIRUS |Reguli noi pentru romanii care se intorc cu avionul din Franta, Spania sau Marea Britanie

Noile reguli pentru romanii care se intorc cu avionul din Frata, Spania sau Marea Britanie prevad carantinarea timp de 14 sau 10 zile, daca rezultatul testului este negativ. in schimb, cei care vor sa ramana.

Nicusor Dan a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Nicusor Dan s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Acesta ramane in izolare pana vineri cand va repeta testul.

Nicusor Dan pregateste bucurestenii pentru ce e mai rau: in legatura cu caldura, va fi o iarna grea

In ciuda temperaturilor ridicate din aceasta perioada, prognoza ne arata ca in Bucuresti vor veni zile reci. Din acest motiv, Nicusor Dan, primarul ales de bucuresteni, trage un semnal de alarma pentru multi dintre acestia. Viitorul primar reaminteste de problemele vechi de termoficare si da asigurari ca lucrurile nu se vor remedia imediat. Pe semne, .

Nicusor Dan: Recomand ca oamenii sa poarte masca si afara Ce raspunde intrebat care sunt locurile din Bucuresti cu cel mai mare risc de infectare

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, le recomanda bucurestenilor sa poarte masca de protectie si in spatiile deschide, nu doar in interior. intrebat care sunt cele mai periculoase locuri pentru bucuresteni, unde se pot infecta cu noul coronavirus, el a enumerat pietele si transportul public, cand este depasit ca si capacitate.

Nicusor Dan, castigator al alegerilor cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea, 250.690 de voturi Rezultatele in sectoare - date finale AEP

Rezultatele finale ale alegerilor pentru Primaria Capitalei anuntate de Autoritatea Electorala Permanenta luni, la mai bine de o saptamana de la scrutin, arata ca Nicusor Dan a fost ales primar general de catre 282. 631 42,81%) de bucuresteni prezenti la urne, in timp ce Gabriela Firea a obtinut 250. 690 de voturi 37,97%).

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan, negativ. Primarul ramane in izolare pana vineri

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan este negativ, insa primarul ales al Capitalei anunta ca ramane in izolare pana vineri. La finalul saptamanii, Nicusor Dan se va testa din nou.

NICUSOR DAN: Codul administrativ spune ca Bucurestiul are doi viceprimari; vreau PMP in majoritatea CGMB

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca, potrivit Codului administrativ, municipalitatea bucuresteana are doi viceprimari, iar PNL si USR PLUS i-au desemnat deja - Sebastian Bujduveanu si Vlad Voiculescu, si a adaugat ca isi doreste cooptarea PMP pentru o majoritate in Consiliul General, insa o a treia functie de viceprimar din partea acestui partid nu ar fi legala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )