Libnet.ro
UNICEF

12:45

Nicusor Dan: La DNA multi pesedisti intra, putini ies

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan: La DNA multi pesedisti intra, putini ies

Nicusor Dan, candidatul PNL USR PLUS la Primaria Capitalei, a reactionat la gestul facut de mai . continuă pe România Liberă

Nicusor Dan, dupa ce mai multi senatori PSD au depus o plangere la DNA impotriva sa: Le-a luat ceva curaj sa intre in cladire. Multi pesedisti intra, putini ies

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan reactioneaza dupa ce senatorul PSD Serban Nicolae si alti social-democrati ar fi depus un denunt la DNA impotriva sa. Nicusor Dan le-a laudat curajul de a intra in cladirea DNA-ului si a subliniat ca multi pesedisti intra, dar putini ies.

Mai multi parlamentari PSD au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan

Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Beatrice Tudor si Serban Nicolae au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei. Potrivit documentului, obtinut de agentia News. ro, denuntul vizeaza savarsirea faptelor de: santaj, luare de mita, trafic de influenta, fals in declaratii, spalare de bani, parlamentarii PSD solicitand inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata a lui Nicusor Dan.

Mai multi parlamentari PSD au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan

Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Tudor Beatrice, Serban Nicolae au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan cu privire la savarsirea faptelor de: santaj, luare de mita, trafic de influenta, fals in declaratii, spalare de bani si solicita inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata a acestuia.

Nicusor Dan face plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA: Cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, miercuri, ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care au depus denunt la DNA. in tara asta cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, a afirmat Nicusor Dan.

Nicusor Dan, plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA

Nicusor Dan a anuntat ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA. in tara asta cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, a spus candidatul dreptei la Primaria Capitalei.

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan. Ce a observat vedeta la Verdict Politic

Face ce face si intra iar in scandal! Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan. Ce a spus criticul de moda despre candidatul la Primaria Capitalei la Verdict Politic? Ce spune Dana Budeanu despre Nicusor Dan Alegerile locale se apropie cu pasi repezi, iar candidatii nu mai stiu ce sa faca pentru a obtine cat .

Nicusor Dan va face plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au denuntat la DNA

Deputatul Nicusor Dan, candidat sustinut de Alianta USR PLUS si PNL la Primaria Capitalei, a anuntat, astazi, ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care au sesizat procurorii in cazul inregistrarilor aparute in spatiul public.

DOCUMENT. Denunt penal pe numele lui Nicusor Dan. Acesta a fost bagat la secret de DNA

Razvan Dumitrescu a prezentat in emisiunea Subiectiv denuntul depus la Directia Nationala Anticoruptie pe numele lui Nicusor Dan. Acesta a fost semnat de 9 parlamentari ai Partidului Social Democrat.

Reactia DNA in cazul inregistrarii audio in care Nicusor Dan intervine pentru un afacerist controversat

Directia Nationala Anticoruptie a reactionat, luni, dupa aparitia in presa a inregistrarii in care candidatul unic al Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, intervine pentru un afacerist controversat pentru a rezolva o problema legata de un restaurant.

Marcel Ciolacu il face praf pe Nicusor Dan: Se impune o autosesizare a DNA. E un trafic de influenta

Liderul PSD Marcel Ciolacu a reactionat luni seara dupa ce in presa a aparut o inregistrare audio in care Nicusor Dan, candidatul unic al Dreptei la Primaria Bucuresti, ar intervini la Primaria Sectorului 4 pentru un om de afaceri controversat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )