Libnet.ro
UNICEF

16:15

Nicusor Dan: Politia Locala e un organism total deficitar. Vom stabili indicatori de performanta, iar cei care nu-i respecta pot fi chiar demisi

B1 B1,
Nicusor Dan: Politia Locala e un organism total deficitar. Vom stabili indicatori de performanta, iar cei care nu-i respecta pot fi chiar demisi

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat ca Politia Locala a Municipiului Bucuresti are un management defectuos, iar angajatii s-au obisnuit sa stea in birouri, in loc sa mearga pe teren,. continuă pe B1

Nicusor Dan: Politia locala total ineficienta! Va fi implementat un management de performanta

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca Politia locala este un organism total deficitar .

Nicusor Dan: La iarna vom avea 10-15 avarii pe zi. Ne vom pregati pentru o reactie rapida. Din primavara vor incepe lucrarile la reteaua principala de termoficare

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat ca, in mod evident, reteaua de termoficare a Bucurestiului nu va putea fi schimbata pana vine iarna. in schimb, odata ce-si va prelua mandatul, el va.

Barna: Nicusor Dan e oricand binevenit in USR, in USR-PLUS

Co-presedintele USR Dan Barna afirma ca partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicusor Dan invitatia de a reveni in USR. Eu insa cred, daca imi dau o parere personala, ca va ramane primar independent tocmai pentru ca aceasta sustinere a celor doi poli de forta de pe dreapta din Bucuresti, USR-PLUS si PNL, este exact de natura sa-i asigure sustinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucuresti, spune Dan Barna.

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan, negativ. Primarul ramane in izolare pana vineri

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan este negativ, insa primarul ales al Capitalei anunta ca ramane in izolare pana vineri. La finalul saptamanii, Nicusor Dan se va testa din nou.

Nicusor Dan a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Nicusor Dan s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Acesta ramane in izolare pana vineri cand va repeta testul.

NICUSOR DAN: Am facut testul COVID-19 si am decis sa ma autoizolez pana la aflarea rezultatului

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca a efectuat testul COVID-19 si a decis sa se autoizoleze pana la aflarea rezultatului.

Nicusor Dan se va testa astazi pentru COVID-19. Care este motivul pentru care refuza sa se izoleze

Noul coronavirus incepe sa ia amploare si pe scena politica. La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a intrat in contact direct cu o persoana confirmata pozitiv cu COVID-19, Nicusor Dan a transmis ca va face in cursul zilei de astazi un test pentru COVID-19. De ce nu vrea primarul ales al .

GABRIELA FIREA, MESAJ PENTRU NICUSOR DAN: imi doresc sa aiba un mandat de succes

Primarul in functie, Gabriela Firea, a ransmis, astazi, ca-i direste un mandat de succes lui Nicusor dan, intrucat succesul unui primar inseamna reusite si pentru cetateni.

Nicusor Dan: Am facut testul COVID-19 si am decis sa ma autoizolez pana la aflarea rezultatului

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca a efectuat testul COVID-19 si a decis sa se autoizoleze pana la aflarea rezultatului. Dan a fost prezent duminica seara la Romania Tv alaturi de premierul Ludovic Orban, care la randul sau este in autoizolare pana ii vine rezultatul testului COVID. Seful Executivului a participat marti la emisiunea lui Silviu Manastire de la postul B1 Tv, moderator care este infectat cu noul virus.

NICUSOR DAN: Primaria Capitalei - datorii de 4 miliarde de lei

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, duminica seara, ca datoria Primariei Municipiului Bucuresti este in jur de 4 miliarde de lei, mentionand ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca este esalonarea platilor pentru mentinerea corabiei la suprafata, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )