Libnet.ro
UNICEF

14:16

Nicusor Dan, intrebat daca va intra in PNL: Am fost invitat la sedinta de conducerea PNL. Ce se va intampla in viitor, o sa vedem

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan, intrebat daca va intra in PNL: Am fost invitat la sedinta de conducerea PNL. Ce se va intampla in viitor, o sa vedem

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a fost prezent, miercuri, la sedinta Biroului Permanent National al PNL si, intrebat daca va deveni membru al acestui partid, a afirmat ce se va intampla in viitor, o sa vedem, precizand ca a fost invitat sa participe la aceasta intalnire si a venit sa-si reafirme parteneriatul cu liberalii, care l-au sustinut in alegerile locale, alaturi de Alianta USR-PLUS. continuă pe Adevărul

Rasturnare de situatie dupa rezultatul alegerilor. Traian Basescu: Nicusor Dan nu va intra in Primaria Capitalei

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa aflarea rezulatelor Exit-pollului. Candidatul PMP s-a plasat al treilea in batalia pentru functia de primar general, rezultat in asentiment cu previziunile acestuia. Avertisment la adresa lui Nicusor Dan inainte de desfasurarea alegerilor, Traian Basescu a afirmat in repetate randuri ca prin candidatura sa doreste sa castige doar .

Nicusor Dan, despre o posibila inscriere in PNL: Ce se va intampla in viitor o sa vedem

Ales primar al Bucurestiului cu sprijin important de la PNL, Nicusor Dan a venit miercuri la sedinta conducerii liberalilor, sustinand ca vrea sa-si reafirme parteneriatul cu ei.

Surpriza! Ce a raspuns Nicusor Dan cand a fost intrebat daca se inscrie in PNL

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, dat castigator de rezultatele exit-poll, a fost intrebat, duminica seara, daca se va inscrie in PNL. Nu a confirmat, dar nici nu a infirmat posibilitatea.

Emil Boc despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti: Fara PNL nu iesea primar

Emil Boc a sustinut ca victoria lui Nicusor Dan la alegerile din Bucuresti este cea mai mai victorie a dreptei si a PNL-ului. Fara ajutorul liberalilor, Nicusor Dan nu ar fi reusit, mai spune Boc.

Nicusor Dan participa la sedinta conducerii PNL: Am venit sa-mi reafirm parteneriatul cu PNLpentru ca este un partid care m-a sustinut puternic in aceste alegeri locale (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, participa, miercuri, la sedinta conducerii PNL, in care liberalii analizeaza rezultatul alegerilor locale si urmeaza sa stabileasca politica de aliante la nivelul.

Nicusor Dan, despre acuzatiile Gabrielei Firea: A fost o campanie absolut murdara impotriva mea (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei a oferit o serie de declaratii in cursul zilei de miercuri, prezent la sediul PNL din Bucuresti. Candidatul sustinut de Partidul National Liber si de USR PLUS la.

Nicusor Dan: Am incredere ca dupa numaratoarea voturilor voi fi primarul Capitalei si va garantez ca de la momentul investirii vom incepe constructia noului Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine o prima declaratie de presa de la momentul in care rezultatele exit poll-ului CURS-Avangarde valabile pentru ora 19. 30) l-au.

Nicusor Dan: Este un moment al revansei. Mergeti la vot si cercetati cu atentie buletinul pentru primarul general, ca sa gasiti candidatul pe care vreti sa-l votati (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a spus duminica, intr-o declaratie de presa de la sediul sau de campanie, ca alegerile locale din acest an sunt un.

Nicusor Dan: Am votat cu sete, pentru un oras care are un potential extraordinar. Am venit cu familia pentru a transmite mesajul ca alegerile se desfasoara in conditii de siguranta (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a votat duminica, in jurul orei 9. 00, la Scoala gimnaziala nr. 279 din Sectorul 6. Am votat cu sete, a spus.

Ce a spus Gabriela Firea dupa rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lasat lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a recunoscut infrangerea in fata lui Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei a sustinut o declaratie pe pagina sa de Facebook dupa ce Biroul Electoral Central l-a desemnat castigator la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Capitalei pe Nicusor Dan. Gabriela Firea, mesaj pentru Nicusor Dan dupa ce acesta a fost .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )