Libnet.ro
UNICEF

07:15

Nicusor Dan participa la sedinta conducerii PNL: Am venit sa-mi reafirm parteneriatul cu PNLpentru ca este un partid care m-a sustinut puternic in aceste alegeri locale (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan participa la sedinta conducerii PNL: Am venit sa-mi reafirm parteneriatul cu PNLpentru ca este un partid care m-a sustinut puternic in aceste alegeri locale (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, participa, miercuri, la sedinta conducerii PNL, in care liberalii analizeaza rezultatul alegerilor locale si urmeaza sa stabileasca politica de aliante la nivelul. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre o posibila inscriere in PNL: Ce se va intampla in viitor o sa vedem

Ales primar al Bucurestiului cu sprijin important de la PNL, Nicusor Dan a venit miercuri la sedinta conducerii liberalilor, sustinand ca vrea sa-si reafirme parteneriatul cu ei.

Nicusor Dan, intrebat daca va intra in PNL: Am fost invitat la sedinta de conducerea PNL. Ce se va intampla in viitor, o sa vedem

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a fost prezent, miercuri, la sedinta Biroului Permanent National al PNL si, intrebat daca va deveni membru al acestui partid, a afirmat ce se va intampla in viitor, o sa vedem, precizand ca a fost invitat sa participe la aceasta intalnire si a venit sa-si reafirme parteneriatul cu liberalii, care l-au sustinut in alegerile locale, alaturi de Alianta USR-PLUS.

Nicusor Dan, la sediul liberalilor: Am venit sa-i multumesc prietenului meu Ludovic Orban Ce a spus despre scenariul intrarii in PNL si ce mesaj are pentru Firea

Castigatorul alegerilor din Bucuresti, Nicusor Dan, a mers duminica seara la sediul PNL pentru a-i multumi prietenului Ludovic Orban pentru campania pe care au dus-o impreuna, afirmand ca va colabora cu guvernul pentru punerea in practica a proiectelor, de la metroul de suprafata, la autostrada centurii.

Nicusor Dan: Am votat cu sete, pentru un oras care are un potential extraordinar. Am venit cu familia pentru a transmite mesajul ca alegerile se desfasoara in conditii de siguranta (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a votat duminica, in jurul orei 9. 00, la Scoala gimnaziala nr. 279 din Sectorul 6. Am votat cu sete, a spus.

Emil Boc despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti: Fara PNL nu iesea primar

Emil Boc a sustinut ca victoria lui Nicusor Dan la alegerile din Bucuresti este cea mai mai victorie a dreptei si a PNL-ului. Fara ajutorul liberalilor, Nicusor Dan nu ar fi reusit, mai spune Boc.

Surpriza! Ce a raspuns Nicusor Dan cand a fost intrebat daca se inscrie in PNL

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, dat castigator de rezultatele exit-poll, a fost intrebat, duminica seara, daca se va inscrie in PNL. Nu a confirmat, dar nici nu a infirmat posibilitatea.

Nicusor Dan: Am incredere ca dupa numaratoarea voturilor voi fi primarul Capitalei si va garantez ca de la momentul investirii vom incepe constructia noului Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine o prima declaratie de presa de la momentul in care rezultatele exit poll-ului CURS-Avangarde valabile pentru ora 19. 30) l-au.

Nicusor Dan: Este un moment al revansei. Mergeti la vot si cercetati cu atentie buletinul pentru primarul general, ca sa gasiti candidatul pe care vreti sa-l votati (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a spus duminica, intr-o declaratie de presa de la sediul sau de campanie, ca alegerile locale din acest an sunt un.

Nicusor Dan, in PNL dupa alegeri? Raspunsul primarului ales la intrebarea momentului

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a ajuns in fata sediului Partidului National Liberal unde a si a anuntat daca va intra in PNL, dupa ce a fost invitat sa participe la sedinta conducerii partidului.

Nicusor Dan, apostrofat ia iesirea de la vot: Sa stiti ca nu toti barbatii fac femeile panarame! - VIDEO

Nicusor Dan candidatul PNL-USR-PLUS la alegerile locale din Bucuresti, a venit duminica dimineata la vot impreuna cu fiica si sotia. La iesirea din sectia de votare a declarat ca a votat cu sete si a indemnat bucurestenii sa participe la vot.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )