Libnet.ro
UNICEF

23:45

Nicusor Dan: Negociem si sunt optimist ca vom avea un candidat unic al partidelor anti-PSD la Capitala (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Negociem si sunt optimist ca vom avea un candidat unic al partidelor anti-PSD la Capitala (VIDEO)

E obligatoriu sa avem un candidat unic al partidelor anti-PSD la Primaria Capitalei, a afirmat Nicusor Dan, independentul sustinut de USR in cursa pentru Bucuresti, luni, in direct pe B1 TV. E obligatoriu. continuă pe B1

Video-interviu. Rares Bogdan: Sunt o bataie de joc acesti 3 ani si jumatate de guvernare Firea la Bucuresti. Ea trebuie indepartata obligatoriu Nicusor Dan e baiat de zahar, dar sovaielnic rau, daca se inscrie in PNL, cred ca lucrurile sunt transate

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, crede ca Nicusor Dan poate fi sustinut de Partidul National Liberal la Primaria Capitalei doar daca se inscrie in aceasta formatiune politica, insa acesta este sovaielnic rau in discutiile pe care le are cu seful liberalilor, Ludovic Orban. Bogdan si Orban au fost evaluati intr-un sondaj intern al partidului pentru Primaria Bucurestiului, insa cei doi nu vor sa candideze, a mai spus prim-vicepresedintele PNL, intr-un intreviu acordat HotNews, joi, la Strasbourg.

Rares Bogdan: Daca Nicusor Dan intra in PNL, lucrurile sunt transate. Nu voi milita ca PNL sa sustina un independent

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat intr-un interviu pentru Hotnews ca partidul sau l-ar putea sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei cu conditia ca acesta sa se inscrie in PNL.

Traian Basescu: PMP il sustine pe Nicusor Dan la Capitala, dar nu exclude o candidatura proprie (VIDEO)

PMP il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei cel putin deocamdata, dar nu exclude nici ocandidatura proprie, a afirmat Traian Basescu, fost edil general al Bucurestiului, al.

Nicusor Dan: Bugetul PMB nu are nicio legatura cu realitatea

Candidatul independent la Primaria Capitalei sustinut de USR, Nicusor Dan, afirma ca bugetul Primari.

Bogdan Hutuca: Economia Romaniei are doar de castigat daca vom avea alegeri anticipate

Deputatul liberal Bogdan Hutuca sustine ca economia Romaniei are doar de castigat daca vom avea alegeri anticipate. Astfel,. declaratia acestuia vine sa ii contrazica pe social-mocrati, care afirma ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )