Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: PMP il sustine pe Nicusor Dan la Capitala, dar nu exclude o candidatura proprie (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: PMP il sustine pe Nicusor Dan la Capitala, dar nu exclude o candidatura proprie (VIDEO)

PMP il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei cel putin deocamdata, dar nu exclude nici ocandidatura proprie, a afirmat Traian Basescu, fost edil general al Bucurestiului, al. continuă pe B1

Traian Basescu, la ALive: Romania si-ar fi permis inca un an cu Dancila. Nu avea ce sa mai strice. Fara un blat PSD-PNL nu pot fi anticipate. Frate Orban, cine te-a pus sa preiei guvernarea cu 20%?

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, la Adevarul Live, ca nu se poate ajunge la anticipate fara un blat intre PSD si PNL si ca liberalii au gresit cand a preluat guvernarea, in conditiile in care tot PSD are majoritate in Parlament. Traian Basescu sustine ca Dancila trebuia lasata inca un an la Putere, astfel incat sa pulverizeze PSD. Traian Basescu si-a prezentat favoritii pentru Capitala si l-a criticat pe Moise Guran.

Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu. Cine e pe primul loc

Potrivit unui sondaj CURS realizat in perioada 23 ianuarie- 6 februarie, Gabriela Firea, actualul primar, are cea mai mare cota de incredere pentru un nou mandat la Primaria Bucuresti. Urmatoarea personalitate este Traian Basescu, cu 29%, urmat apoi de Nicusor Dan. Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu Sondajul CURS .

Nicusor Dan: Negociem si sunt optimist ca vom avea un candidat unic al partidelor anti-PSD la Capitala (VIDEO)

E obligatoriu sa avem un candidat unic al partidelor anti-PSD la Primaria Capitalei, a afirmat Nicusor Dan, independentul sustinut de USR in cursa pentru Bucuresti, luni, in direct pe B1 TV. E obligatoriu.

Rares Bogdan: Daca Nicusor Dan intra in PNL, lucrurile sunt transate. Nu voi milita ca PNL sa sustina un independent

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat intr-un interviu pentru Hotnews ca partidul sau l-ar putea sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei cu conditia ca acesta sa se inscrie in PNL.

Traian Basescu cere Comisiei Europene refacerea ultimului Raport MCV: Este inacceptabil ca suntem decuplati de Bulgaria

Europarlamentarul PMP Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei, a cerut in Parlamentul European PE) o reevaluare a progreselor facute de tara noastra in domenul Justitiei, aratand ca Raportul MCV din 2019 a fost facut in campanie electorala si ca este inadminsibil sa fim decuplati de Bulgaria.

Traian Basescu, despre candidatura sa la Primaria Capitalei: Nu-i pe masa, dar e in aer. Nu se stie daca va cadea pe masa. Nimeni sa nu excluda posibilitatea ca eu sa candidez din nou (VIDEO)

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca nu este exclus sa candideze la Primaria Capitalei la alegerile locale din acest an. intrebat daca o candidatura din.

Traian Basescu: Marea eroare a PNL este ca au crezut ca pot declansa alegeri anticipate fiind minoritari. Liberalii s-au pus la dispozitia PSD (VIDEO)

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a explicat, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca alegerile anticipate pot fi declansate doar de cei care au majoritate in Parlament, iar marea eroare a PNL este aceea ca au.

Traian Basescu, declaratie neasteptata: Romania si-ar fi permis inca un an cu Dancila

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Romania si-ar fi permis inca un an cu premierul Viorica Dancila, pentru ca astfel PSD ar fi fost pulverizat. in plus, crede ca PNL ar putea sa piarda alegerile.

Video-interviu. Rares Bogdan: Sunt o bataie de joc acesti 3 ani si jumatate de guvernare Firea la Bucuresti. Ea trebuie indepartata obligatoriu Nicusor Dan e baiat de zahar, dar sovaielnic rau, daca se inscrie in PNL, cred ca lucrurile sunt transate

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, crede ca Nicusor Dan poate fi sustinut de Partidul National Liberal la Primaria Capitalei doar daca se inscrie in aceasta formatiune politica, insa acesta este sovaielnic rau in discutiile pe care le are cu seful liberalilor, Ludovic Orban. Bogdan si Orban au fost evaluati intr-un sondaj intern al partidului pentru Primaria Bucurestiului, insa cei doi nu vor sa candideze, a mai spus prim-vicepresedintele PNL, intr-un intreviu acordat HotNews, joi, la Strasbourg.

Nicusor Dan: Bugetul PMB nu are nicio legatura cu realitatea

Candidatul independent la Primaria Capitalei sustinut de USR, Nicusor Dan, afirma ca bugetul Primari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )