Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan: Sistemul de termoficare din Bucuresti e intr-o situatie foarte dificila

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan: Sistemul de termoficare din Bucuresti e intr-o situatie foarte dificila

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a fost marti la o intalnire cu reprezentantii ELCEN, unde a constatat situatia dificila a sistemului de termoficare. Asta in conditiile in care Dan recunostea cu o zi in urma ca singurele solutii pentru aceasta iarna vor fi interventiile mai rapide la avariile din cartiere. continuă pe Antena3

Nicusor Dan, despre angajarile din primarie: Cei adusi pe ochi frumosi vor pleca in mod sigur

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit, luni seara, despre angajarile din Primaria Municipiului Bucuresti. Ce masuri va lua edilul? Nicusor Dan: Ma voi uita cu mare.

Nicusor Dan anunta ca s-a intalnit cu administratorul special al ELCEN: M-am convins din nou ca sistemul de termoficaree intr-o situatie foarte dificila

Nicusor Dan a anuntat ca a avut marti o intalnire cu administratorul special al ELCEN, Claudiu Cretu pentru ca a dorit sa vada concret cum s-a lucrat in ultimii ani de zile in domeniul termoficarii. Acesta a adaugat ca s-a convins din nou ca sistemul de termoficare din Bucuresti este intr-o situatie dificila si este important sa existe solutii pentru a rezolva problemele de sistem.

Emil Boc despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti: Fara PNL nu iesea primar

Emil Boc a sustinut ca victoria lui Nicusor Dan la alegerile din Bucuresti este cea mai mai victorie a dreptei si a PNL-ului. Fara ajutorul liberalilor, Nicusor Dan nu ar fi reusit, mai spune Boc.

Nicusor Dan: Este ziua de nastere a noului Bucuresti ii asigur pe bucuresteni ca vom colabora cu ei; PMB nu poate fi condusa in stilul Elena Ceuseascu

Candidatul sustinut de PNl si USr PLUS entru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor, ca este ziua de nastere a noului Bucuresti.

Nicusor Dan s-a intalnit cu administratorul special al ELCEN

Nicusor Dan a anuntat ca a avut azi o intalnire cu administratorul special al ELCEN, Claudiu Cretu pentru ca a dorit sa vada concret cum s-a lucrat in ultimii ani de zile in domeniul termoficarii. Acesta a adaugat ca s-a convins din nou ca sistemul de termoficare din Bucuresti este intr-o situatie dificila si este important sa existe solutii pentru a rezolva problemele de sistem.

Nicusor Dan: E ziua de nastere a noului Bucuresti. Firea: Dimineata vom sti rezultatul

Nicusor Dan, candidatul USR PLUS care s-a pozitionat primul, la o diferenta considerabila fata de co.

Nicusor Dan, dupa ce s-a intalnit cu administratorul special al ELCEN: Sistemul de termoficare e intr-o situatie dificila

Primarul general ales, Nicusor Dan, a anuntat ca a avut marti o intalnire cu administratorul special al ELCEN, Claudiu Cretu pentru ca a vrut sa vada concret cum s-a lucrat in ultimii ani de zile in.

Ce promisiuni au facut pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat, relateaza Hotnews. ro.

Alegeri locale 2020 - Eu cu cine votez? Ce solutii au pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat.

Ce a facut Nicusor Dan in prima zi din mandatul de primar. Prima intalnire importanta

Noul primar general ales al Bucurestiului, Nicusor Dan a inceput deja mandatul in forta, demonstrand ca este hotarat sa faca lucruri marete pentru Capitala. Ce a facut Nicusor Dan in prima ca primar General al Capitalei Nicusor Dan s-a intalnit cu administratorul special al ELCEN Claudiu Cretu, specialist al sistemului de termoficare al Bucurestiului pentru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )