Libnet.ro
UNICEF

09:00

Nicusor Dan: Sustin ca scolile din Bucuresti sa ramana inchise pana cand rata de incidenta va scadea sub 3

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Sustin ca scolile din Bucuresti sa ramana inchise pana cand rata de incidenta va scadea sub 3

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi, ca este de acord ca scolile din Capitala sa ramana inchise si sa functioneze online pana cand rata de incidenta a noilor cazuri de COVID-19 va ajunge sub nivelul de 3. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Nicusor Dan: Sustin ca scolile sa ramana inchise pana ajungem la incidenta sub 3 (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca el sustin ca scolile din Bucuresti sa ramana inchise pana se ajunge la incidenta sub.

Scolile sa ramana inchise pana cand rata de infectari scade, spune primarul Bucurestiului

Primarul Bucurestiului, Nicusor Dan, sustine ideea ca scolile din Capitala sa ramana inchise si sa f.

NICUSOR DAN, DUPA VALIDAREA DEFINITIVA A MANDATULUI: incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca va prelua mandatul in aceasta saptamana, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins toate cele 52 de apeluri formulate la validarea mandatului sau de primar. incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti, adica sa facem un oras bun pentru oamenii cinstiti, a transmis Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Joi la amiaza vom depune juramantul si o sa intram in mandate

Primarul ales al municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, a anuntat, marti seara, ca joi va depune juramantul pentru a prelua functia de edil al Capitalei, scrie Agerpres. intrebat la Digi24 cand isi va prelua mandatul de primar, Nicusor Dan a raspuns: Joi la amiaza, peste o zi si jumatate, joi la amiaza o sa depunem juramantul - primar si consilieri generali - si de atunci o sa intram in mandate. Curtea de Apel Bucuresti l-a validat, luni, pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, dupa ce instanta a respins toate cele 52 de apeluri formulate in acest caz, decizia instantei fiind definitiva.

Nicusor Dan anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale. Ce spune despre caldura si apa calda in Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale, vointa exprimata de catre PNL si USR PLUS in campania electorala si care se pastreaza in continuare. Am informatii ca in companiile municipale s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara, a afirmat, marti seara, Nicusor Dan.

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre carantinarea anumitor zone din Bucuresti: Aceasta masura este posibila (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca masura carantinarii anumitor zone din Bucuresti este posibila, dupa ce Ministerul Sanatatii va.

Nicusor Dan, despre o criza financiara la Primaria Municipiului Bucuresti: Exista o datorie curenta de 4 miliarde de lei

Nicusor Dan a declarat marti ca cea mai grea problema de la Primaria Bucuresti este criza financiara: Exista facturi intregi si drepturi care n-au fost platite. La o estimare grosiera exista o datorie curenta de vreo 4 miliarde de lei.

CAPITALA ARE UN NOU PRIMAR GENERAL Curtea de Apel Bucuresti a validat mandatul lui Nicusor Dan

Curtea de Apel Bucuresti l-a validat, ieri, pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, dupa ce instanta a respins toate cele 52 de apeluri formulate in acest caz. Decizia instantei este definitiva, iar la prima sedinta de constituire a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, noul primar general va depune juramantul de investitura in functie.

Nicusor Dan, prima declaratie dupa validarea mandatului: Sa facem un oras bun pentru oamenii cinstiti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca va prelua mandatul in aceasta saptamana, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins toate cele 52 de apeluri formulate la validarea mandatului sau de primar. incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti, adica sa facem un oras bun pentru oamenii cinstiti, a transmis Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei si institutiile din subordine au datorii de 3 miliarde de lei

Noul primar din Bucuresti, Nicusor Dan, a declarat joi, dupa prima zi de mandat, ca Primaria Capitalei si institutiile din subordine, mai putin companiile municipale, au datorii curente de 3 miliarde de lei in acest moment, iar popririle pe conturi se ridica la 70 de milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )