Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ninge din nou in Capitala! Meteorologii anunta temperaturi mai mici cu 15 grade decat normalul perioadei

Antena3 Antena3,
Ninge din nou in Capitala! Meteorologii anunta temperaturi mai mici cu 15 grade decat normalul perioadei

Schimbare dramatica a vremii in acest weekend si temperaturi extreme. Ploile, lapovita si ninsoarea vor acoperi treptat intreaga tara. Vremea se raceste accentuat, avertizeaza meteorologii. Dupa cateva zile. continuă pe Antena3

Daniel Baluta, primarul sectorului 4, explicatie HALUCINANTA: De ce se schimba din nou bordurile? Din cauza climei din Romania

Primarul Daniel Baluta a decis inlocuirea bordurilor din sectorul 4 al Capitalei. Explicatia edilului este insa una halucinanta. Potrivit lui Baluta, motivul pentru care se schimba din nou bordurile pe mai m.

Sinteza zilei. Posesorul celor mai teribile secrete ale sistemului vorbeste din nou

Omul care l-a aruncat in aer pe generalul Coldea rupe tacerea. Posesorul celor mai teribile secrete ale sistemului vorbeste din nou. in aceasta seara, de la 21. 00, Sebastian Ghita da lovitura vechilor.

Andi Vasluianu, tata din nou

Andi Vasluianu a devenit din nou tata. Sotia lui, Laura, a adus pe lume un baietel. Iata cum arata micutul! .

Oana Lis socheaza din nou! Cum s-a imbracatla cumparaturi! Toti cei din supermarket credeau ca nu vad bine

Oana Lis a reusit sa socheze pe toata lumea din nou. De aceasta data cu aparitia sa la cumparaturi intr-un supermarket. Sotia fostului edil a iesit sa cumpere cate ceva pentru casa intr-o tinuta usor nepotrivita pentru.

Vara lui 2018 va fi fierbinte pentru comercianti pe litoral. Protectia Consumatorilor anunta controale mai dure ca anul trecut

Horia Constantinescu, seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor, ii indeamna pe comerciantii de pe litoral sa respecte legea si sa-si respecte clientii. intr-un Decalog al bunului simt fata de consumatori, acesta a trecut in revista cele mai mari probleme intalnite in cadrul controalelor.

Deadpool 2 are probleme si a intrat din nou in productie

Deadpool 2 este unul dintre cele mai asteptate filme cu super eroi din acest an, dar se pare ca sunt ceva probleme cu versiunea ce ar fi trebuit sa ajunga in cinematografe. in teorie, mai sunt doar cateva luni pana la premiera Deadpool 2. in practica, nu este exclus sa intampine cateva intarzieri, din cauza [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )