Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ninsori si ger, in primele doua saptamani ale anului. Prognoza meteo pentru 5-18 ianuarie

B1 B1,
Ninsori si ger, in primele doua saptamani ale anului. Prognoza meteo pentru 5-18 ianuarie

Ninsorile si gerul revin in primele doua saptamani ale anului, in timp ce mercurul din termometre va cobori pana la minus 25 de grade, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Prognoza meteo. continuă pe B1

Primele doua cutremure ale anului 2015, produse astazi in Vrancea. Ce trebuie sa contina kit-ul de urgenta in caz de seism

Primele doua cutremure ale anului 2015 s-au inregistrat, sambata, in zona seismica Vrancea. Primul seism de 4,2 pe scara Richter s-a produs dimineata in judetul Vrancea, iar al doilea, in jurul orei pranzului in judetul Buzau.

Trei sferturi dintre beneficiari si-au ridicat pachetele cu ajutoare alimentare de la Uniunea Europeana, in primele doua saptamani de distributie

In cifre, este vorba despre 10. 300 de beneficiari, care au intrat deja in posesia pachetelor cu ajutoare alimentare de la comunitatea europeana, conform programului POAD 2014.

Piata masinilor second-hand, in scadere in primele 11 luni ale lui 2014. Ce marca au preferat romanii

Piata masinilor rulate din Romania s-a aflat in scadere in primele 11 luni ale anului 2014. Fata de perioada similara a anului precedent, masinile second-hand au inregistrat un regres de 2,05%, pana la 200. 867 unitati.

METEO Ger si ninsori in urmatoarele doua saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo valabila pentru perioada 5 18 ianuarie, potrivit careia, in aceasta saptamana vremea se va raci semnificativ, devenind geroasa, urmand ca de saptamana viitoare temperaturile sa creasca. Specialistii au anuntat ca vom mai avea parte de precipitatii, in special in perioada 10 13 ianuarie.

Ce deplasari externe va avea Klaus Iohannis in primele luni ale anului

Presedintele Klaus Iohannis va avea in primele luni ale anului vizite oficiale la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, pregatindu-se un profil extern al presedintelui, a anuntat prim-vicepresedintele PNL.

Dupa doua saptamani de vacanta, elevii se intorc la scoala. La sfarsitul lunii vor avea o noua vacanta

Elevii se intorc azi la scoala dupa cele doua saptamani de vacanta in care s-au bucurat de sarbatori. Nu va trece insa mult timp pana la urmatoarele zile libere. La sfarsitul lunii ianuarie elevii.

Mark Zuckerberg: Provocarea mea pentru 2015 este sa citesc o carte noua la fiecare doua saptamani

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a anuntat ca provocarea sa pentru 2015 este sa citeasca o carte noua la fiecare doua saptamani, prin acest demers fiind interesat mai ales sa invete lucruri noi despre diferite culturi, credinte, istorii si.

Mark Zuckerberg: Provocarea mea pentru 2015 este sa citesc o carte noua la fiecare doua saptamani

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a anuntat ca provocarea sa pentru 2015 este sa citeasca o carte noua la fiecare doua saptamani, prin acest demers fiind interesat mai ales sa invete lucruri noi despre diferite culturi, credinte, istorii si tehnologii.

Nigeria: Un roman, capitanul unei nave-cargo, a fost eliberat dupa ce a fost tinut ostatic doua saptamani

Un roman, capitan al unei nave-cargo, a fost tinut ostatic in Nigeria timp de doua saptamani, fiind eliberat de membri ai Fortelor Navale nigeriene. Romanul si un alt barbat, cetatean lituanian, au fost.

NIGERIA: Capitanul roman al unui vas, tinut ostatic doua saptamani

Un roman, capitanul unei nave-cargo, a fost eliberat de membri ai Fortelor Navale nigeriene, dupa ce a fost tinut ostatic intr-o camera de hotel, timp de doua saptamani,potrivit site-ului AllAfrica. com, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )