Libnet.ro
UNICEF

10:00

Primele doua cutremure ale anului 2015, produse astazi in Vrancea. Ce trebuie sa contina kit-ul de urgenta in caz de seism

Adevărul Adevărul,
Primele doua cutremure ale anului 2015, produse astazi in Vrancea. Ce trebuie sa contina kit-ul de urgenta in caz de seism

Primele doua cutremure ale anului 2015 s-au inregistrat, sambata, in zona seismica Vrancea. Primul seism de 4,2 pe scara Richter s-a produs dimineata in judetul Vrancea, iar al doilea, in jurul orei pranzului in judetul Buzau. continuă pe Adevărul

Primele 24 de ore ale anului 2015 a adus Republicii Moldova 127 de nou-nascuti

In primele 24 de ore ale anului 2015, in Republica Moldova s-au nascut 127 de copii dintre care 68 de fete si 59 de baieti. Printre nou-nascuti este si un cuplu de gemeni, care a fost adus pe lume la Institutul Mamei si Copilului, transmite IPN.

Primele 24 de ore ale anului 2015 au adus Republicii Moldova 127 de nou-nascuti

In primele 24 de ore ale anului 2015, in Republica Moldova s-au nascut 127 de copii dintre care 68 de fete si 59 de baieti. Printre nou-nascuti este si un cuplu de gemeni, care a fost adus pe lume la Institutul Mamei si Copilului, transmite IPN.

Marile proiecte ale anului 2015 la Botosani: bazine de inot, zone de agrement ultra-moderne,drumuri reabilitate si muzeul comunismului

In anul 2015, autoritatile din Botosani spera sa finalizeze sau sa se apropie de finalizarea unor obiective importante precum baza de agrement de la Cornisa in municipiul Botosani, inceperea lucrarilor la cei 250 de kiloemtri de drum strategic in judet dar si de finalireaza lucrarilor la Teatrul Mihai Eminescu din Botosani.

Lumea publicitatii in 2014: cele mai bune 8 reclame ale anului pe care le-ai ratat

Ce au in comun hotii si politistii, fetitele care pot zbura, actorii americani din anii 039;70 si hiturile casei de discuri americane Motown? Toate figureaza in topul celor mai bune reclame din lume ale anului 2014. Iata care este topul celor mai.

Concertele anului 2015: Robbie Williams, Andre Rieu si OneRepublic, printre cei mai asteptati artisti

Concertele anului 2015 aduc in Romania nume sonore al industriei muzicale internationale. Artisti care marcheaza primul concert in Romania sau care revin in tara noastra vor contura un calendar plin de evenimente pe scena muzicala a tarii. Printre cele mai importante nume care vor concerta se numara Robbie Williams, Andre Rieu, Marc Anthony si OneRepublic.

Ce s-a intamplat cu PRETUL benzinei in primele zile ale lui 2015

Inceputul lui 2015 a adus vesti bune pentru soferi. Pretul benzinei a scazut in unele zone ale tarii pana la 5,03 lei/litru. Ieftinirea este o urmare a faptului ca, la nivel international, cotatiile.

Primul bebelus al anului 2015 s-a nascut la Buzau

Un baietel din judetul Buzau a fost primul copil nascut in 2015 in Romania. Bebelusul a venit pe lume pe 1 ianuarie la numai doua minute dupa trecerea in noul an.

Concertele anului 2015 in Romania. David Guetta si Avicii la Cluj, Robbie Williams si One Republic la Bucuresti

Noul an ii aduce in Romania pe Robbie Williams, One Republic, Europe, David Guetta si Avicii. Ultimele doua nume au fost confirmate oficial chiar la miezul noptii de primarul Clujului la petrecerea de Revelion in strada, cand orasul a devenit Capitala Europeana a Tineretului.

Marsala a fost desemnata culoarea anului 2015

Anul 2015 aduce noutati si in ceea ce priveste designul. Astfel, Marsala a fost desemnata culoarea anului. Marsala este o nuanta de rosu rubiniu si in 2015 va fi folosita atat de creatorii de moda cat si.

Concertele anului 2015 in Romania

2015 va fi plin de evenimente pe scena muzicala. Artisti celebri au anuntat ca vor concerta in Romania. Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublic sunt doar cateva dintre numele mari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )