Libnet.ro
UNICEF

05:15

Noi acuzatii la adresa lui Ilie Nastase. Capitanul nejucator al Belgiei, DETALII PICANTE de la meciul de FED Cup din februarie

B1 B1,
Noi acuzatii la adresa lui Ilie Nastase. Capitanul nejucator al Belgiei, DETALII PICANTE de la meciul de FED Cup din februarie

Evenimentul nefericit de la meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, in care Ilie Nastase a fost protagonist, a devenit unul dintre cele mai dezbatute subiecte in aceste zile in. continuă pe B1

Noi acuze la adresa lui Ilie Nastase: Mi-a zis ca sunt o mare c...a

Scandalul de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, in urma caruia Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu de ITF, nu este singurul provocat de fostul numar 1 mondial. Omologul.

Lucian Becali, reactie ACIDA la adresa lui Ilie Nastase dupa incidentul de la Fed Cup

Numele lui Ilie Nastase a fost pe primele pagini in ultimele zile in urma comportamentului sau nesportiv de la Fed Cup. Fostul tenismen a fost dat afara de pe teren, in acest weekend, dupa ce.

Noi acuze la adresa lui Ilie Nastase, venite din partea capitanului-nejucator al Belgiei: Mi-a zis ca sunt o mare curva

Scandalul de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, in urma caruia Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu de ITF, nu este singurul provocat de fostul numar 1 mondial in calitatea sa de capitan-nejucator. Omologul sau de la echipa nationala a Belgiei, Dominique Monami, a povestit in presa britanica ca a fost si ea jignita de Nasty.

Mama tenismenului Andy Murray, IRONIE la adresa lui Ilie Nastase: Stiu exact unde as planta florile trimise de el

Mama tenismenului Andy Murray il ia la misto pe Ilie Nastase, dupa incidentul petrecut in timpul duetului din Fed Cup desfasurat la Constanta, intre Romania si Marea Britanie. Dupa ce.

I-am zis ca e o curva. Trimiteti-ma la puscarie. Ilie Nastase, interviu sfidator pentru presa straina

La 48 de ore de la neplacutul incident care l-a avut in prim-plan pe Ilie Nastase, capitanul nejucator al Romaniei la Fed-Cup, fostul tenismen a acordat un interviu sfidator pentru.

Simona Halep, despre comportamentul lui Ilie Nastase: Nu pot sa accept modul in care a vorbit

Ilie Nastase a fost protagonistul weekendului recent incheiat, dupa ce a provocat un incident la meciul Romaniei cu Marea Britanie, din FedCup scor 3-2 in favoarea tricolorelor). La Mamaia, fostul lider al ierarhiei ATP le-a injurat pe Johanna Konta, Anne Keothavong capitanul nejucator al britanicelor) si pe arbitrul central al partidei elvetianul Andreas Egli). Chestionata de WTA pe marginea subiectului, Simona Halep a condamnat comportamentul lui Nastase.

Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu de ITF

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a fost suspendat provizoriu, duminica, dupa incidentele petrecute cu o zi in urma, si nu va avea acces la competitiile ITF,.

Ilie Nastase a revenit in complexul unde se joaca meciul de FED Cup, in Mamaia: Nu este victoria mea

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a revenit in complexul Tenis Club Idu din Mamaia, acolo unde se desfasoara intalnirea cu Marea Britanie din FED Cup, arata News. ro. El a declarat ca aceasta .

incapatanat ca un catar: cum a fost sfatuit Ilie Nastase de Simona Halep si ce a facut fostul lider mondial ATP

Nasty ar fi putut scapa de suspendare, daca ar fi ascultat-o pe Simona Halep. Din pacate, capitanul nejucator a facut ce l-a taiat capul in continuare.

George Cosac: Ilie Nastase a scapat acele cuvinte catre britanice cand nu mai avea calitate oficiala

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat, luni, ca Ilie Nastase a scapat acele cuvinte nepotrivite la adresa Johannei Konta si a Annei Keothavong cand nu mai avea nicio calitate oficiala, nu mai era capitan-nejucator, deoarece fusese deja dat afara de pe teren de arbitru.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )