Libnet.ro
UNICEF

14:00

Noi detalii despre criminalul care a ucis un barbat cu drujba. Ce le-a spus anchetatorilor

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre criminalul care a ucis un barbat cu drujba. Ce le-a spus anchetatorilor

Judecatorii Tribunalului Timis au decis, joi seara, sa il aresteze preventiv, pentru 30 de zile, pe barbatul care a ucis cu o drujba un alt barbat, in comuna Sanandrei. Acuzatiile care i se aduc sunt omor. continuă pe Antena3

Noi detalii despre profesoara injunghiata la Ploiesti. Medicii au anuntat care este starea femeii

Profesoara din Ploiesti injunghiata in fata cancelariei de un fost elev al scolii a trecut cu bine peste operatie, fiindu-i afectate insa mai multe organe interne. Directorul medical al Spitalului.

Criminalul care l-a decapitat pe barbatul din Timis cu o drujba risca inchisoare pe viata

Criminalul care l-a ucis pe barbatul din Timis decapitandu-l cu o drujba risca sa faca inchisoare pe viata. Judecatorii au decis sa-l aresteze preventiv, fiind acuzat de omor calificat cu premeditare si.

Barbatul care a ucis cu drujba un consatean, arestat preventiv

Judecatorii Tribunalului Timis au decis arestarea preventiva a suspectului care a ucis cu drujba un barbat, in noaptea de miercuri spre joi, acesta fiind acuzat de omor calificat cu premeditare si violare de.

Marius Pavel, consilier general PSD, detalii despre bataia de la Primarie: Domnul viceprimar a fost lovit cu o sticla de apa

Bataie la Primaria Capitalei. Informatia a fost confirmata. Viceprimarul Aurelian Badulescu si primarul sectorului 6 si presedintele PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, au fost protagonistii unui scandal care s-a.

Fostul principe Nicolae, detalii despre excluderea din linia de succesiune a Casei Regale: Fara niciun cuvant drept explicatie

Fostul principe Nicolae a marturisit, in cadrul unui interviu, mai multe despre momentul in care a fost exclus din linia de succesiune la tron. Casa Regala a Romaniei a emis un decret, in august 2015, prin care.

VIDEO Valentin Dolganiuc, detalii despre protestele din 2015: Am fost blamat de Andrei Nastase dupa ce un cor de copii a cantat Desteapta-te romane

Candidatul independent pe circumscriptia nr. 30, sectorul Ciocana, Valentin Dolganiuc, care este si ex-deputat in primul Parlament al Republicii Moldova, a oferit cateva detalii miercuri, 30 ianuarie, privind motivele de ce dansul a parasit Platforma Civica Demnitate si Adevar si de ce nu s-a regasit nici in randurile Partidului Platforma Demnitate si Adevar.

Teodorovici da detalii despre bugetul din 2019

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a dat marti despre bugetul pe 2019, precizand ca este bazat pe o crestere economica de 5,5% si un deficit de circa 2,55%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )