Libnet.ro
UNICEF

16:15

Criminalul care l-a decapitat pe barbatul din Timis cu o drujba risca inchisoare pe viata

Antena3 Antena3,
Criminalul care l-a decapitat pe barbatul din Timis cu o drujba risca inchisoare pe viata

Criminalul care l-a ucis pe barbatul din Timis decapitandu-l cu o drujba risca sa faca inchisoare pe viata. Judecatorii au decis sa-l aresteze preventiv, fiind acuzat de omor calificat cu premeditare si. continuă pe Antena3

Cine este criminalul din Timis care a decapitat un barbat cu drujba

Un barbat in varsta de 32 de ani si-a decapitat varul cu drujba, din cauza unor conflicte mai vechi. Crima s-a produsinSanandrei, judetul Timis. Tanarul le-a povestit politistilor ca cel pe.

Noi detalii despre criminalul care a ucis un barbat cu drujba. Ce le-a spus anchetatorilor

Judecatorii Tribunalului Timis au decis, joi seara, sa il aresteze preventiv, pentru 30 de zile, pe barbatul care a ucis cu o drujba un alt barbat, in comuna Sanandrei. Acuzatiile care i se aduc sunt omor.

VIDEO Cum arata criminalul care a decapitat un om cu drujba. Prima declaratie a ucigasului de la Timisoara

Tanarul de 32 de ani acuzat ca l-a omorat pe un barbat din Timis se numeste Doru Sebastian Munteanu si este din Arad. Victima, Mihai Laiu, avea 45 de ani. in momentul in care a fost prins, ucigasul a declarat ca s-a certat cu victima de la o geanta cu droguri.

Specialist criminolog, dupa oribila crima din Timis: Nu am mai intalnit o astfel de situatie

Oribila crima din Timis i-a socat pana si pe specialisti. Va dati seama ce stadiu de degradare psihica, incat sa poata comita un astfel de gest. Nu am mai intalnit o astfel de situatie. Copiii.

Care este motivul crimei sangeroase din Timis, in care un barbat a fost decapitat cu drujba

Un barbat, in varsta de 44 de ani, a fost decapitat cu drujba in curtea casei. Criminalul este chiar varul sau, carea inceput sa taie cu drujba usa casei in care era barbatul impreuna cu fiii.

Cum a fost prins criminalul din Timis, care si-a decapitat victima. Politistii, socati de imaginea acestuia

Crima infioratoare in aceasta dimineata in Timis. Un barbat a fost decapitat cu drujba chiar in curtea casei. Criminalul a intrat peste familie in casa dupa ce a taiat, tot cu drujba, usa de la.

Povestea unui startup romnesc de inteligenta artificiala care identifica platile eronate din firme

PAIdAnalytix, solutia sub forma unei platforme web care foloseste inteligenta artificiala, identifica platile eronate din cadrul unei companii, prin analiza tuturor platilor, generand ulterior o propunere asupra celor care au un risc mare de a fi eronate. Startup-ul a fost fondat de un tanar antreprenor cu ani de experienta in multinationale precum Societe Generale European Business Services sau WNS Global Services. Cum functioneaza platforma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )