Libnet.ro
UNICEF

16:45

Digi 24: Locul din Sibiu care a impresionat-o pe Angela Merkel: A spus: Wow!

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Locul din Sibiu care a impresionat-o pe Angela Merkel: A spus: Wow!

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a declarat impresionata sa afle ca joi a fost in cel mai mare muzeu in aer liber din Europa, unde a avut loc Summitul Partidului Popular European PPE), a declarat, pentru Agerpres, directorul muzeului sibian, Ciprian Stefan. continuă pe Hotnews

LIVEVIDEO Cateva sute de oameni s-au strans in Piata Mare din Sibiu, in asteptarea liderilor europeni / Macron: Cetatenii europeni vor avea de ales daca vrem sa construim in continuare impreuna sau sa distrugem Europa prin pozitii nationaliste

Cateva sute de sibieni si turisti s-au strans in Piata Mare din Sibiu, joi, dupa ora 11. 00, in asteptarea liderilor europeni la summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit cu aplauze. 40 Presedintele Frantei, Emanuel Macron, a sosit in Piata Mare din Sibiu: Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor pe care le are in fata Uniunea Europeana. 15 La summit a sosit si cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

Moment ISTORIC pentru Romania! Liderii UE au adoptat Declaratia de la Sibiu - Care sunt cele zece angajamente

De Ziua Europei, sefii de stat si de guvern din UE au adoptat Declaratia de la Sibiu, care cuprinde zece puncte. inaltii oficiali au adoptat 10 angajamente. Este vorba despre apararea unei Europe.

Premiera medicala: O echipa de medici de la MedLife-Polisano si Facultatea de Medicina din Sibiu a salvat viata unei tinere sportive de performanta la karate

O echipa de medici de la spitalul Polisano MedLife impreuna cu cei de la Facultatea de medicina din Sibiu, coordonata de conf. dr. Victor Costache, a realizat cu succes o noua interventie complexa in cazul unei adolescente, sportiva de performanta, care suferea de o malformatie cardiaca de tip canal atrioventricular partial.

Plovdiv, orasul din Bulgaria care a reusit sa inverseze exodul de creiere

Bulgaria a inregistrat o scadere uriasa a populatiei in ultimii 20 de ani, dar orasul Plovdiv se delimiteaza de trend, scrie The Guardian. Preturile accesibile, ritmul relaxat si dezvoltarea sectorului IT din acest oras reprezinta o tentatie pentru tinerii bulgari, care se confrunta cu incertitudinea vietii in strainatate.

The Guardian: Liviu Dragnea este personajul din umbra care ia deciziile in Romania

Liviu Dragnea este descris in The Guardian figura din umbra care are de fapt puterea in Romania. Ziarul britanic face referire la afirmatia fostului premier al Romaniei, Victor Ponta care sustine ca ideologia lui Dragnea este el.

Rovana Plumb: Nu mai acceptam legume si fructe din import care pun in pericol sanatatea romanilor!

Guvernul Dancila spune nu legumelor si fructelor de import care au o calitate proasta. Domnul presedinte Liviu Dragnea a spus ferm: nu mai acceptam legume si fructe din import care pun in pericol sanatatea.

Digi 24: Accidentul aviatic din Rusia. Metoda extrema prin care o stewardesa a reusit sa salveze o parte dintre pasageri

Adevaratele clipe de panica de la bordul aeronavei Aeroflot, care s-a prabusit si a luat foc pe pista unui aeroport din Moscova, au fost dezvaluite de o stewardesa.

Digi 24: Fost ministru, scos cu targa din avion din cauza starii avansate de ebrietate VIDEO

Vladimir Iastrebciak, fost ministru de externe al regimului separatist de la Tiraspol, a fost scos cu targa din Aeroportul International Chisinau.

Digi 24: Scandal intr-o primarie unde principala activitate e gatitul. Scenele surprinse de un localnic VIDEO

Scandal intr-o primarie din Gorj unde principala activitate ar fi gatitul. Primarul si apropiatii sai mananca, zi de zi, intr-o incapere a institutiei publice. Iar de gatit se ocupa, pe rand, in timpul programului, mai multe angajate ale primariei.

FOTOGALERIE Fotografia de grup facuta de liderii UE in Piata Sfatului din Sibiu si baia de multime de dupa

Dupa parte a Summitului de la Sibiu, liderii europeni au iesit in Piata Mare din oras pentru a face o fotografie de familie. De asemenea, sefii de stat si de guvern adunati la Sibiu au facut o baie de multime, mergand sa dea mana cu cei adunati in Piata Sfatului, care au scandat Europa si Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )