Libnet.ro
UNICEF

05:30

Noi detalii despre Samsung Galaxy S11: care vor fi functiile revolutionare

Playtech Playtech,
Noi detalii despre Samsung Galaxy S11: care vor fi functiile revolutionare

Mai sunt cel putin trei luni pana la lansarea Galaxy S11, daca nu jumatate de an. Din acest motiv, detaliile referitoare la performanta gadgetului trebuie percepute cu un anumit grad de. continuă pe Playtech

Noi detalii despre Xbox Scarlett: cat de buna va fi consola si care va fi pretul de pornire

Xbox Scarlett este denumirea in stadiu de proiect a viitoarei console de gaming de la Microsoft. Desi se cunosc deja cateva particularitati despre ea, noi detalii au fost confirmate de.

Noi detalii despre starea victimelor din blocul din Timisoara. Ce spun medicii

Noi informatii despre cei cinci oameni din blocul groazei din Timisoara, care au ajuns de urgenta la spital dupa ce au sunat la 112 si au anuntat ca se simt rau. Patru dintre pacienti sunt copii cu.

Samsung Galaxy Note 10+ 5G este, de astazi, disponibil in oferta Vodafone Romania

Samsung Galaxy Note 10+ 5G este, de astazi, disponibil in oferta Vodafone Romania. Cel mai performant smartphone al producatorului sud-coreean este disponibil in variantele de culoare Aurora Glow si Aurora Black, arata un comuncait remis Redactiei noastre.

Noi detalii tulburatoare in cazul Caracal: peste 100 de probe din butoi au fost expertizate

Noi detalii socante ies la iveala in cazul Caracal. Peste 100 de probe din butoiul lui Gheorghe Dinca au fost expertizate. Potrivit expertilor, in acel butoi, au fost incinerate si animale, iar din.

Simona Halep si Toni Iuruc, detalii despre nunta si copii. Cat va mai juca tenis romanca

Simona Halep este intr-o perioada de zile mari! Cu toate ca nu a terminat anul foarte bine pe partea profesionala, este fericita. Aceasta se pregateste de nunta si se bucura de zilele libere. Cat va mai juca tenis si ce a decis alaturi de viitorul sot? Cat va mai juca tenis Simona? Simona Halep nu .

BOGDAN CHIRITOIU: Exista companii care vor sa influenteze deciziile politice, tentatia sa cedezi este mare

Gradul ridicat de concurenta si preturile mici din Romania pot fi mentinute prin intrarea unor noi forme de business pe piata si, chiar daca exista companii care vor sa influenteze deciziile politice, iar tentatia sa cedezi este mare, autoritatile trebuie sa tina cont de interesul comun al societatii, a declarat, luni, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, transmite Agerpres.

UPDATE Noi detalii despre dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis (surse)

La dezbaterea de marti anuntata de Klaus Iohannis, care va incepe la ora 19. 00, doar noua persoane, din randul politologilor, jurnalistilor si formatorilor de opinie, ii vor adresa intrebari sefului statului.

Noi detalii in cazul TRAGEDIEI de la TIMISOARA, unde TREI persoane AU MURIT in urma unei dezinsectii: Apelurile la 112 au inceput de sambata. Probleme sunt si la alte DOUA LOCATII. A fost deschis DOSAR PENAL in rem (FOTO)

O tragedie teribila s-a petrecut la Timisoara. Trei persoane au murit, intre care doi copii, din cauza unei dezinsectii. Alti peste 15 oameni au ajuns la spital. Cu totii sunt locuitori ai aceluiasi imobil,.

Viorica Dancila, despre primele masuri pe care le va lua daca va ajunge la Cotroceni: Voi avea curajul sa duc la capat ce l-a speriat pe Iohannis in 2015

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, recunoaste care vor fi primele masuri pe mediu, daca va ajunge la Cotroceni. Fostul premier spune ca padurile sunt prima a prioritate si se va.

Cei care vor sa beneficieze de pensionarea dupa noile reguli pot depune deja cereri

Dupa cum stabileste o lege ce se aplica de duminica, persoanele care au lucrat in conditii deosebite se pot pensiona mai repede decat inainte. De aceea, recent, Casa Nationala de Pensii Publice a confirmat,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )