Libnet.ro
UNICEF

05:30

Noi detalii despre substanta care a provocat tragedia de la Timisoara. Medic: Face parte din categoria 1 de toxicitate. Dupa expunerile acute pe cale inhalatorie, mortalitatea depaseste 90% (VIDEO)

B1 B1,
Noi detalii despre substanta care a provocat tragedia de la Timisoara. Medic: Face parte din categoria 1 de toxicitate. Dupa expunerile acute pe cale inhalatorie, mortalitatea depaseste 90% (VIDEO)

Pesticidul folosit la Timisoara, care a dus la moartea a trei persoane, spitalizarea a 28 si evacuarea a doua blocuri, este fosfura de aluminiu. Potrivit expertilor, acesta este un pesticid folosit pentru. continuă pe B1

Substanta care a provocat tragedia de la Timisoara. Specialist: E de un alt tip decat cel cu care suntem noi obisnuiti

Un copil de trei ani si mama acestuia, dar si un copil de 10 zile, care locuiau pe acelasi palier dintr-un camin de garsoniere au murit in conditii suspecte. Alti noua copii si opt adulti, printre care si barbatul ai carui sotie si copil au murit, sunt internati. Principalul suspect in acest caz otrava pentru sobolani.

Noi detalii despre Xbox Scarlett: cat de buna va fi consola si care va fi pretul de pornire

Xbox Scarlett este denumirea in stadiu de proiect a viitoarei console de gaming de la Microsoft. Desi se cunosc deja cateva particularitati despre ea, noi detalii au fost confirmate de.

Noi detalii in cazul TRAGEDIEI de la TIMISOARA, unde TREI persoane AU MURIT in urma unei dezinsectii: Apelurile la 112 au inceput de sambata. Probleme sunt si la alte DOUA LOCATII. A fost deschis DOSAR PENAL in rem (FOTO)

O tragedie teribila s-a petrecut la Timisoara. Trei persoane au murit, intre care doi copii, din cauza unei dezinsectii. Alti peste 15 oameni au ajuns la spital. Cu totii sunt locuitori ai aceluiasi imobil,.

PressAlert: Autoritatile au descoperit substanta care a produs tragedia de la Timisoara. E un cosmar!

In urma analizei autoritatileau stabilit ca susbtanta toxica responsabila pentru moartea a trei persoane intr-un bloc din Timisoara este fosfura de aluminiu, care face parte din grupa I de toxicitate,.

Ioan Sorin Buta este patronul firmei de deratizare care a provocat tragedia de la Timisoara. A recunoscut tot in fata anchetatorilor

Ioan Sorin Buta este patronul firmeicare a efectuat deratizarea in blocul de pe strada Miorita,din Timisoara,unde au murit trei persoane. Compania sa,S. L D a fost.

Simona Halep si Toni Iuruc, detalii despre nunta si copii. Cat va mai juca tenis romanca

Simona Halep este intr-o perioada de zile mari! Cu toate ca nu a terminat anul foarte bine pe partea profesionala, este fericita. Aceasta se pregateste de nunta si se bucura de zilele libere. Cat va mai juca tenis si ce a decis alaturi de viitorul sot? Cat va mai juca tenis Simona? Simona Halep nu .

Tragedia de la Timisoara. inca un bloc a fost evacuat: Nu suntem in niciun caz intr-o situatie disperata

Autoritatile din Timis au oferit noi detalii de tragedia de la Timisoara in urma careia doi copii si mama unuia dintre ei au murit. Potrivit sefului ISU Timis, este verificat inca un bloc in care a lucrat recent firma care a realizat deratizarea in blocul groazei. Purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Louis Turcanu a facut apel la calm.

Ministrul Sanatatii, noi informatii despre tragedia de la Timisoara

Ministerul Sanatatii anunta ca, dupa deratizarea de la Timisoara, marti dimineata erau internati 12 .

NICOLAE ROBU DESPRE FIRMA CARE A FACUT DERATIZARE SI DEZINSECTIE: Nu a solicitat niciodata acord comercial de la Primaria Timisoara si nici nu a primit

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a anuntat ca in urma unei verificari s-a stabilit ca firma Bistim Dera SRL, care a facut dezinsectia si deratizarea in blocul de pe strada Miorita nr. 8, in care au murit doi copii si mama unuia dintre acestia, nu avea acord comercial de la Primaria Timisoara.

Nicolae Robu despre firma care a facut deratizare in blocul din Timisoara unde au murit 3 oameni: Nu avea autorizatie

Firma Bistim Dera SRL-D, cea care a facut deratizarea in blocul de pe strada Miorita 8, unde au murit trei persoane, nu are autorizatie de la Primaria Timisoara, a anuntat marti intr-o conferinta de presa, Nicolae Robu, primarul orasului.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )